Yleistä ruokahöpinää

Chocochili Olotilassa

Chocochilin sacherkakku pääsi Ylen Olotilaan isänpäiväkakuksi. Samasta paikasta voi lukea myös haastattelun minusta.

olotila

5 vastausta

 1. Okriina

  Kiva ruokajuttu ja herkulliselta vaikuttava kakku. Hienoa, että myös eettisemmät vaihtoehdot juhlakulttuurissa saavat julkisuutta.

  Vastaa
 2. Riisa

  Harmillista, etta eivat kayttaneet sinun ottamiasi kuvia (alkuperaisessa reseptissa on kauniit, harkitut valokuvat), silla nuo kuvat jotka kakusta tuolla Olotilassa on, ovat mielestani laadultaan aika kaukana noista aiemmin ottamistasi. Itse asiassa olen usein tormannyt samaan tilanteeseen aiemminkin – kun nakee jotain vaikkapa munattomia tai gluteenittomia leivonnaisresepteja, niissa on semmoisia vahan epamaaraisia kuvia, joista jaa sitten semmoinen mielikuva, etta jaa, eipa ilman munia taida nattia kakkua saada.

  Mutta ehdottoman herkullinen resepti. Pitaa kokeilla, kunhan palaan Suomeen, sinne uunien ihmeelliseen maailmaa. (Japanilaiset ovat paaosin uunitonta kansaa, etenkaan pienissa perheissa ei kylla monesti uunia nay, saati jossain opiskelijakampissa.. )

  Vastaa
 3. Elina

  Riisa, totta. Mitäpä tuohon enää lisäämään :) Toimittaja kyllä itsekin pahoitteli kuvien laatua…

  Ajattelin, että tuo Olotilan juttu olisi toiminut hyvänä mainoksena Chocochilille, mutta täältä lähtee huomattavasti enemmän liikennettä Ylelle kuin sieltä tulee tänne päin :D

  Vastaa
 4. Merituuli

  olipa kiva juttu tosiaan!

  itsekin ihmettelin hetken kuvia, mutta tänne tultuani huomasinkin etteivät ne olleet sinun.

  Vastaa

Jätä vastaus

 • (ei julkaista)