Yleistä ruokahöpinää

Arvonnan voittaja

Parhaat vastaukset on nyt valittu ja Heirolin leivontatarvikkeet arvottu.


Oli vaikea päättää, mitkä vastauksista oli parhaita, sillä hyviä vastauksia tuli kymmeniä! Valitsin joukosta kuitenkin kymmenen parhaiten perusteltua vastausta ja arvoin niistä voittajan, joka oli tofuhead!

Voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti ja palkinto lähetetään ensi viikon aikana. Onnea vielä voittajalle ja kiitos muillekin osallistujille. Palailen arvonnassa esiin tulleisiin kokkausongelmiin erillisen postauksen muodossa jossain vaiheessa. Sillä välin yritän ehtiä tehdä jotain ruokaakin joskus ;)

P.S. Kävimme eilen Tampereella katsastassa H.R. Gigerin taidenäyttelyn (suosittelen!) ja samalla testasin Zarillon vegan burgerin ja vielä myöhemmin illalla Plevnan papupadan. Jos eksyt Tampereelle, niin ko. paikoista sai ihan maukasta vegaaniruokaa ilman ylimääräistä säätöä.

4 vastausta

 1. Elina

  tofuhead, ole hyvä vain! Voisin kyllä itsekin opetella käyttämään noita silikonivuokia – terveisiä vaan Heirolille, että saa sellaiset lähettää myös arvonnan järjestäjälle :D

  Vastaa
 2. Tinde

  Ketkäs olivat ne kymmenen parasta? Onnea Tofuhead! Ja Kiitos Elina hyvästä blogista ja jännästä arvonnasta! :)

  Vastaa
 3. Elina

  Tinde, satunnaisessa järjestyksessä: tofuhead, Katarimaria, Alisa, Miia, Nora, Esteria, Tiina, Sonja Koskela, Annina ja Kirsi.

  Seuraavaksi on luvassa Vegaanin uuden keittokirjan arvonta jossain vaiheessa kevään aikana!

  Vastaa

Jätä vastaus

 • (ei julkaista)