Etelän avokadodippi

Tämä ihana kermainen southern-tyylinen avokadodippi sopii loistavasti esimerkiksi perunalastujen dippailuun, mutta myös pasta- tai perunasalaattien kastikkeeksi tai uuniperunoiden täytteeksi.


Törmäsin tähän avokadodipin reseptiin taannoin Pinterestin kautta. Sieltä on kyllä tullut viime aikoina bongailtua vaikka mitä ihania kuvia ja reseptejä, mutta aika ei vain ole antanut periksi kokkailla. Onneksi ne säilyy siellä tallessa ylimääräistä aikaa odotellessa :) Minun Pinterest-tilini löydätte muuten täältä, jos haluatte käydä tutkimassa.

Tämän dipin seuraksi on kyllä ehdottomasti tehtävä piakkoin kotitekoisia sipsejä, kuten alkuperäisessä ohjeessakin. Ihan varmasti lyömätön yhdistelmä! Quinoa-hernerouhekroketit ovat myös taatusti ihan törkeän hyviä tämän kastikkeen kanssa.

Etelän avokadodippi

  • 1 kypsä avokado
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 3-4 rkl maustamatonta soijajogurttia
  • pieni kourallinen tuoretta tilliä ja persiljaa
  • 1 pieni salottisipuli
  • 0,5 tl valkosipulijauhetta
  • suolaa ja pippuria
  1. Murskaa avokado haarukalla. Lisää sitruunan mehu ja soijajogurtti ja sekoita tasaiseksi.
  2. Silppua yrtit ja salottisipuli ja lisää ne avokadon joukkoon.
  3. Mausta suolalla ja pippurilla.

P.S. Laitoin tänään siman tulemaan. Siitä lisää myöhemmin!

4 vastausta kirjoitukseen “Etelän avokadodippi

  1. Ainakin jaat parhaat (avokado)reseptit. :) Blogisi ja kirjasi ovat avanneet mulle monia uusia ainesosia keittiössä, kiitos siitä!

  2. Mä oon ihastunut tähän ja käytän tätä leivänpäällysteenä, ilman sipulia tosin, kun en raa’an sipulin mausta oikein pidä :) Mutta tätä ruisleivän päälle ja lisäksi muutama siivu tuoretta kurkkua.. nam!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Verified by MonsterInsights