Ravintolat

Kuumia koiria ja raakakakkua

Ravintolapäivän tarjonta näytti etukäteen vähän suppealta ja varsinkin vegaanisia vaihtoehtoja oli tällä kertaa ihmeen vähän tarjolla. Pääsin kuitenkin herkuttelemaan hot dogeilla ja raakakakulla. Nam!

kuumatkoirat

Rautatiepuiston Kioskilla tarjoiltiin tänään vegaanisia hot dogeja. Minä lähdin matkalle San Franciscoon, mies New Yorkiin. Oman hodarini soijapekoni ei oikein vakuuttanut (se ei ollut paistettua, vaan muistutti lähinnä mitä tahansa vegemakkaraa), mutta muuten maut oli kohdillaan. Miehen hot dog oli kyllä kenties vielä parempaa :) Olisin ostanut hodareita useammankin, mutta juuri vähän ennen meidän vuoroa kioskista huudeltiin, että jäljellä on enää vain muutamia. Jonoa oli niin hurjasti, etten kehdannut tilata useampaa jotta muut eivät jääneet kokonaan ilman.

Kioskista sai hodareiden kyytipojaksi myös varsin mainiota soijamaitoon tehtyä jääkahvia.

kuumatkoirat2 kuumatkoirat3

Jälkkärille paineltiin Aninkaisten taatelistoon, josta sai ihan jumalaisen hyvää raakasuklaakakkua ja raakasuklaanameja. Tuo suklaakakku oli kyllä jotain niin mielettömän hyvää, että kaikki ennakkoluulot raakaleivonnaisia kohtaan rapisivat viimeistään tänään.

raakasuklaa2 raakasuklaa

Ravintolapäivästä tulikin siis oikein onnistunut. Aurinkoinen ja lämmin ilmakin helli ravintolakansaa ainakin täällä Turussa :)

6 vastausta

 1. Sanna

  Crack Land 13 tarjoili vegaanihamppareita, keksejä ja saunomismahdollisuuden. Makustelin keksejä lähinnä, kun kävin Läntisellä Pitkäkadulla sambialais-swasimaalaisella aterialla, joka koostui pitkälti vegaanisesta ruuasta. CL 13:n hamppari oli kyllä hyvää, kun maistoin. Raakakakkumahdollisuus jäi itseltä täysin huomaamatta…

  Vastaa
  • Elina

   Tuo Crack Land ei nimenä oikein houkutellut, eikä sijaintikaan ollut ihan optimaalinen, niin päädyttiin sitten hodareille :)

   Lisäksi Martissa taisi olla joku kasvispaikka, mutta kun menusta ei ollut tarkempaa infoa, niin ei jaksettu lähteä sinne asti.

   Vastaa
 2. Veku

  Onnistuisitko saamaan tuon raakasuklaakakkuohjeen jostain käsiisi? Voisi kyllä itsekin tuota joskus kokeilla :)

  Vastaa
  • Elina

   Voit varmaan itsekin laittaa viestiä tuolta ravintolan Facebook-sivujen kautta, jos ohje kiinnostaa :)

   Vastaa
 3. Suvi

  Ehkä epäoleellista, mutta Nokialta lähtöisin oleva kuuma koira on eri ruokalaji kuin hot dog :)

  Vastaa
  • Elina

   Piti ihan googlata ja oho, mä en ollut moisesta kuullutkaan! Kiitos oikaisusta, pidän jatkossa mielessä.

   Vastaa

Jätä vastaus

 • (ei julkaista)