Yleistä ruokahöpinää

Ruokavieras Kotiliedessä

Olin kesällä Kotilieden haastateltavana, ja juttu tuli ulos sillä aikaa kun olin reissussa. Vielä tänään ehtii kipittää lehtikioskille, jos haluaa lukea artikkelin :)

ruokavieras Elina Innanen

Kuva: Suvi Elo

Toimittaja Emmi Nissi kirjoitti jutun ihanan positiiviseen sävyyn ja valokuvaaja Suvi Elo otti niin nättejä kuvia! Olen pitänyt itseäni ihan toivottomana valokuvattavana, mutta näköjään asiansa osaava kuvaaja saa tästäkin naamasta hyviä otoksia aikaiseksi.

On mahtavaa, että valtamediakin alkaa olla kiinnostunut vegaaneista. Olisiko karppausbuumin jälkeen vihdoin vegaaniruuan aika? :)

kotiliesi1 kotiliesi2

Vielä siis ehtii lehtiostoksille. Samaisessa Kotilieden numerossa (18/2013) on muuten aika ihania porkkanareseptejä. Ajattelin itse testata pikapuolin ainakin porkkana-kikhernekeittoa ja maapähkinä-porkkanalevitettä.

13 vastausta

  • Elina

   Kiitos! Tällä hetkellä ei kyllä ihan tunnu siltä kun katsoo mustelmaista naamaa peilistä :D

   Vastaa
 1. rn

  Täytyypä lukea kun käyn äitin luona kylässä. Ja pakko yhtyä edellisiin: olet häkellyttävän kaunis.

  Vastaa
 2. Selina

  Ihanaa!

  Ei voi muuta sanoa, tosi kiva että tällaisia artikkeleita tehdään. Ja tosiaan, kuvat ovat todella onnistuneita :) Voikun itsestäkin otettais tollaset…

  Vastaa
 3. Inks

  Luin tänään ohimennen jostain iltapäivälehdestä maininnan vegaanidieetistä! Sille on jokin hienompikin nimi. Mutta siis. Maininta kuitenkin.

  Vastaa
  • Elina

   Mä en lue iltapäivälehtiä, mutta olisko kyseessä ollut Vegan Before 6 -dieetti?

   Vastaa
 4. sauvajyvänen

  Minulle tulee Kotiliesi ihan kotiin kannettuna, ja huomasin heti jutun, oli kiva bongata juttu ”tutusta”. Kirjoitus oli tosiaan hyvä ja kuvat kivoja, suorastaan säteileviä. Edellisessä Kotiliedessä oli muuten loistavia naurisreseptejä joista olen jo paria tehnyt; noista porkkanaohjeista ajattelin tehdä ihan samat kuin sinäkin ;)

  t. sauvajyvänen joka ei ole vegaani mutta syö ja kokkaa usein vegaaniruokaa ;)

  Vastaa
 5. Hosuli

  Super-superkaunis kuva! Siis mitä, tänäänkö oli viimeinen mahdollisuus ostaa tuo numero? Damn it, kun luin tämän vasta nyt.

  Vastaa
  • Elina

   Joo, mun käsittääkseni tänään ilmestyi uusi numero. Mainitsin tästä kyllä myös pari viikkoa sitten Chocochilin Facebookissa, vaikka olinkin reissussa :)
   Kirjastostahan lehti varmasti vielä löytyy!

   Vastaa
 6. Hanski

  Hellyttävän kaunis punatukkainen Elina ja valloittava hymy … jalat menisi alta, jos näkisin livenä kesäisellä torilla :)

  Vastaa

Jätä vastaus

 • (ei julkaista)