Kiivi-mustikkasmoothie

Kiiveistä, mustikoista ja herneproteiinijauheesta syntyy kevyt, mutta proteiinipitoinen välipalajuoma. Tämä sopii juotavaksi myös vaikka kevyen juoksulenkin jälkeen.

kiivi-mustikkasmoothie

Vegaanisista proteiinijauheista kirjoittelin juuri Keppijumppaa ja porkkanaa -blogin puolelle. Kannattaa lukaista sieltä lisää, jos ne eivät ole ennestään tuttuja. Vaikkei urheilisikaan, ovat proteiinijauheet varsin käteviä, jos haluaa saada ruokavalioonsa vähän lisäprotskua.

Spirulina ei ole tässä reseptissä välttämätön, mutta koska ostin sitä kokeeksi olen nyt tunkenut sitä melkein jokaiseen smoothieen. Ainakaan vielä en ole huomannut mitään ihmevaikutusta! Jos ei muuta, niin todella syvän sinivihreän värin ansiosta sillä saa aikamoisia monsterismoothieita aikaiseksi, jos kaikki muutkin ainekset ovat vihreitä ;)

Kiivi-mustikkasmoothie

 • 1,5 dl (pakaste)mustikoita
 • 2 isoa kiiviä
 • 1-2 rkl herneproteiinijauhetta
 • (0,5 tl spirulinaa)
 • 0,5 tl kylmäpuristettua kookosöljyä
 • kookosvettä tai vettä
 1. Blendaa kaikki ainekset sekaisin. Lisää kookosvettä, kunnes smoothien koostumus on sopiva.
 2. Juo mieluiten heti.

kiivi-mustikkasmoothie2

2 vastausta kirjoitukseen “Kiivi-mustikkasmoothie

 1. oikein kiva välipala :)

  itse jätin kookosöljyn pois ja käytin veden sijasta soija ja kauramaitoa. lisäksi vaihdoin herneproteiinin kaakaomakuiseen hamppuproteiiniin ja laitoin sekaan vielä pari teelusikallista acaijauhetta ja yhden banskun!!

  TOIMII !

  1. Heh, eli oikeastaan teit ihan erilaisen smoothien ;) Mutta ei sen väliä, pääasia että tuli hyvää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *