Joulu

Joulukortit Animaliasta

Tänä vuonna joulukortit kannattaa tilata Animaliasta! 2-osaisen joulukortin kuva on minun ottamani ja sisältä löytyy kehittelemäni jouluisten pikkukakkusten ohje. Korttien tuotto menee tietysti eläinoikeustyöhön!


Nämä pikkukakkuset ovat niin hyviä, että kortteja kannattaa tilailla jo ihan reseptin vuoksi ;)

Taidan itse jättää askartelut väliin tältä vuodelta, mutta joulukortteja voi tietysti tehdä itsekin, jos valmis kortti ei miellytä.

10 vastausta

 1. Pia

  hieno :)

  Myös mukava tapa edistää veganismia iloisella asenteella! Kannatan!

  Vastaa
 2. Tiia

  Mä olen ihastunut vegaanileivonnaisiin, vaikka lakto-ovo olenkin. Kananmuna kai kuivattaa leipomuksia, juuri leipomani vegaanimuffinssit olivat ihanan meheviä!

  Tilasin kortteja. :)

  Vastaa
 3. Elina

  Pia, nuo reseptikortit, joita olen aikasempina vuosina tehnyt itse, on olleet aina huippusuosittuja :) Eikä mulla ole mitään veganisminedistämisagendaa siinä taustalla, mutta kuka nyt ei haluaisi jotain hyvää joulureseptiä kauniilla kuvalla? :)

  Tiia, mainiota!

  Nina & Kamomilla, kiitos :)

  Vastaa
 4. Elina

  SK, kiitos vinkistä! Taidan kuitenkin pitää joulusuklaareseptit täällä Chocochilin puolella, en oikein innostu ajatuksesta, että ”lähetetyn kuvan tai videon jälleenjulkaisu- ja edelleenluovutusoikeudet siirtyvät Ilta-Sanomille” tai tuotepalkinnosta, joka on kuitenkin jotain maitosuklaata :/

  Vastaa
 5. Suvi

  Todella kauniita kortteja! Kävin tilaamassa ja kirjoitin näistä myös omassa blogissani.

  Vastaa
 6. Saara

  Hei! Löysin juuri blogisi ja tykkään hirmuisesti! Ihanaa löytää hyviä vegaaniruokablogeja :)

  Vastaa

Jätä vastaus

 • (ei julkaista)