Kirjoittamiani ruokakirjoja voi ostaa kirjakaupoista, Adlibriksestä ja esimerkiksi Vegekaupan verkkokaupasta.

Chocochilin arkiruokaa – 30 minuutin vegaanireseptit (Kosmos 2019) sisältää helppoja, puolessa tunnissa valmistuvia arkiruokareseptejä. Tämän kirjan avulla taklaat kaikki arkiruokapulmat! Kirjasta voit lukea lisää täältä.

Vegaanin joulukirja

Jouluaiheinen kirjani ilmestyi lokakuussa 2018. Vegaanin joulukirjaan olen koonnut yksien kansien väliin vegaaniset versiot perinteisistä jouluruoista porkkanalaatikosta joulutorttuihin sekä miettinyt uutta inspiraatiota joulupöytään. Ehkä tänä vuonna joulupöydän kruunaa nyhtökaurawellington ja jälkkäripöydästä löytyy itse tehty piparkakkujäätelö? Kirjasta löytyy myös Lähi-idän keittiöstä inspiroituneita ruokia, joiden makumaailma sopii enemmän kuin hyvin meidän perinteiseen joulupöytäämme.

Tilaa kirja täältä.

Vegaanin aamupalakirja

Tuorein ruokakirjani ilmestyi syyskuussa 2017. Kirja sisältää herkullisia ja helppoja reseptejä kiireisiin arkiaamuihin ja rauhallisempiin viikonloppubrunsseihin. Vegaanin aamupalakirjan ohjeilla opit tekemään myös maailman parhaita vegaanisia pannukakkuja!

Reseptimaistiainen kirjasta: porkkanaletut hummuksella ja nyhtökauralla

Tilaa kirja täältä.

Vegaanin keittiössä – parempaa arkiruokaa kasviksista

Tätä opusta on myyty jo huimat 10 000 kappaletta! Vegaanin keittiössä -kirja on runsas opus arkipäivien kasvisruokapulmien taklaamiseen. Tämän kirjan ohjeilla teet edullista, helppoa ja nopeaa vegaaniruokaa lähikaupan aineksista.

Tilaa kirja täältä.

 

Viiden tähden vegaani

Tämä opus oli ensimmäinen keittokirjani, joka ilmestyi vuonna 2011. Se sisältää kokoelman helppoja ja herkullisia kasvisruokaohjeita. Kirjan paprika-makadamialasagne ja viikunfocaccia ovat edelleen suosikkireseptieni joukossa!

Tilaa kirja täältä.