Kirjoittamiani ruokakirjoja voi ostaa kirjakaupoista, Adlibriksestä ja esimerkiksi Vegekaupan verkkokaupasta.

Yhden astian vegaaniruoat -kirjan avulla pääset helpolla! Tiskiä ei juuri synny, kun kaikki ruoat valmistuvat yhdessä astiassa: pannulla, vuoassa, kattilassa, uunipellillä tai padassa. Kirja sopii paitsi kiireisille kokeille, myös kaikille, joiden keittiössä ei ole liikaa tilaa.

Reseptimaistiainen kirjasta: kalaton kiusaus

Minun ja Suvi Auvisen yhdessä kirjoittama Lapsiperheen vegaanikeittokirja rakentuu kuuden viikon kiertävän ruokalistan ympärille. Lisäksi kirjasta löytyy välipaloja ja herkkuja, joiden tekeminen onnistuu myös yhdessä lasten kanssa. Kirjassa on myös mukana kattava tieto-osuus, jossa neuvomme miten valikoivan lapsen saa maistelemaan uusia asioita, miten lapset otetaan mukaan ruoanlaittoon ja kuinka piilottaa uusia kasviksia tuttuihin ruokiin.

Vegaanin keittiössä – Aamut, päivät, illat on vuonna 2014 ilmestyneen Vegaanin keittiössä -kirjan 7. täysin uudistettu painos. Kirjaan on leivottu mukaan myös Vegaanin aamupalakirja, joten tästä paksusta 424-sivuisesta opuksesta ei lopu heti kokkailtavat reseptit kesken.

Chocochilin arkiruokaa – 30 minuutin vegaanireseptit (Kosmos 2019) sisältää helppoja, puolessa tunnissa valmistuvia arkiruokareseptejä. Tämän kirjan avulla taklaat kaikki arkiruokapulmat! Kirjasta voit lukea lisää täältä.

Vegaanin joulukirja

(loppuunmyyty)

Jouluaiheinen kirjani ilmestyi lokakuussa 2018. Vegaanin joulukirjaan olen koonnut yksien kansien väliin vegaaniset versiot perinteisistä jouluruoista porkkanalaatikosta joulutorttuihin sekä miettinyt uutta inspiraatiota joulupöytään. Ehkä tänä vuonna joulupöydän kruunaa nyhtökaurawellington ja jälkkäripöydästä löytyy itse tehty piparkakkujäätelö? Kirjasta löytyy myös Lähi-idän keittiöstä inspiroituneita ruokia, joiden makumaailma sopii enemmän kuin hyvin meidän perinteiseen joulupöytäämme.

Vegaanin aamupalakirja

(loppuunmyyty)

Tuorein ruokakirjani ilmestyi syyskuussa 2017. Kirja sisältää herkullisia ja helppoja reseptejä kiireisiin arkiaamuihin ja rauhallisempiin viikonloppubrunsseihin. Vegaanin aamupalakirjan ohjeilla opit tekemään myös maailman parhaita vegaanisia pannukakkuja!

Reseptimaistiainen kirjasta: porkkanaletut hummuksella ja nyhtökauralla

Vegaanin keittiössä – parempaa arkiruokaa kasviksista

Tätä opusta on myyty jo huimat 10 000 kappaletta! Vegaanin keittiössä -kirja on runsas opus arkipäivien kasvisruokapulmien taklaamiseen. Tämän kirjan ohjeilla teet edullista, helppoa ja nopeaa vegaaniruokaa lähikaupan aineksista.

Tilaa kirja täältä.

 

Viiden tähden vegaani

(loppuunmyyty)

Tämä opus oli ensimmäinen keittokirjani, joka ilmestyi vuonna 2011. Se sisältää kokoelman helppoja ja herkullisia kasvisruokaohjeita. Kirjan paprika-makadamialasagne ja viikunfocaccia ovat edelleen suosikkireseptieni joukossa!

Verified by MonsterInsights