Yleistä ruokahöpinää

Äänestä kesän kuumin blogi!

Tänään alkaa Blogiringin kesän mahtavin blogikisa!

boxi

Blogirinki Median blogit kisaavat toukokuussa Kesän kuumin blogi -tittelistä. Valta on blogien lukijoilla, jotka äänestävät eri kategorioiden voittajat kilpailusivustolla. Kategorioita on kolme: lifestyle, leivonta ja ruoka.

Jos olet sitä mieltä, että Chocochili on kesän kuumin blogi ja vegaaninen ruoka on ensi kesän kuumin juttu, käythän antamassa äänesi! :) Voit samalla voittaa itsellesi Arabian upean kesäkattauksen (arvo 350€). Äänestykseen pääset täältä:

http://www.blogirinki.fi/kesankuuminblogi/

Äänestys tapahtuu toukokuussa (4.-31.5.) ja kesän kuumimmat blogit julkistetaan 13.6.2015. Tuotepaketin voittaja julkistetaan samana päivänä Blogiringin Facebookissa ja Instagramissa.

Kiitos jo etukäteen kaikista äänistä. Ja toivottavasti onni potkaisee jotakuta teistä palkinnon arvonnassa :)

9 vastausta

 1. Anu

  Olisin äänestänyt, mutta ilmeisesti äänestys on avoinna vain Suomessa asuville. :( En edes välittäisi osallistua itse arvontaan.

  Vastaa
  • Elina

   Kysäisen Blogiringiltä, onko tilanne tosiaan tuo, ettei ulkomailta voi äänestää! :)

   Vastaa
 2. Ninni

  Tottakai Chocochili on kesän kuumin blogi! Ääni annettu! :)
  Tämä onkin eka kesä jonka vietän herkutellen vegaanisesti, mutta kyllä blogistasi löytyi jo viime kesänä monta kesäruokasuosikkia. :)

  Vastaa
 3. Siiri

  Hei, saako esittää toiveen? Kun grillikelit alkavat lähestyä (tai jollain ovat jo alkaneet) niin olisi kiva saada uusia ideoita kasvissyöjän (tai vegaanin) grilliin laitettavaksi. Perusmaissi pursuaa jo korvista.

  Vastaa
  • Elina

   Itse asiassa ensi viikolla on tulossa jo yksi grilliresepti. Ja varmasti muitakin kesän mittaan. Tai ainakin yritän kovasti, mikäli aika antaa myöden :)

   Vastaa
 4. Ninni

  Onnea Elina ruokasarjan voitosta, juuri oikea blogi voitti! <3

  Vastaa

Jätä vastaus

 • (ei julkaista)