Ruokavieras Kotiliedessä

Olin kesällä Kotilieden haastateltavana, ja juttu tuli ulos sillä aikaa kun olin reissussa. Vielä tänään ehtii kipittää lehtikioskille, jos haluaa lukea artikkelin :)

ruokavieras Elina Innanen

Kuva: Suvi Elo

Toimittaja Emmi Nissi kirjoitti jutun ihanan positiiviseen sävyyn ja valokuvaaja Suvi Elo otti niin nättejä kuvia! Olen pitänyt itseäni ihan toivottomana valokuvattavana, mutta näköjään asiansa osaava kuvaaja saa tästäkin naamasta hyviä otoksia aikaiseksi.

On mahtavaa, että valtamediakin alkaa olla kiinnostunut vegaaneista. Olisiko karppausbuumin jälkeen vihdoin vegaaniruuan aika? :)

kotiliesi1

kotiliesi2

Vielä siis ehtii lehtiostoksille. Samaisessa Kotilieden numerossa (18/2013) on muuten aika ihania porkkanareseptejä. Ajattelin itse testata pikapuolin ainakin porkkana-kikhernekeittoa ja maapähkinä-porkkanalevitettä.

13 vastausta kirjoitukseen “Ruokavieras Kotiliedessä

  1. Kiitos! Tällä hetkellä ei kyllä ihan tunnu siltä kun katsoo mustelmaista naamaa peilistä :D

 1. Täytyypä lukea kun käyn äitin luona kylässä. Ja pakko yhtyä edellisiin: olet häkellyttävän kaunis.

 2. Ihanaa!

  Ei voi muuta sanoa, tosi kiva että tällaisia artikkeleita tehdään. Ja tosiaan, kuvat ovat todella onnistuneita :) Voikun itsestäkin otettais tollaset…

 3. Luin tänään ohimennen jostain iltapäivälehdestä maininnan vegaanidieetistä! Sille on jokin hienompikin nimi. Mutta siis. Maininta kuitenkin.

 4. Minulle tulee Kotiliesi ihan kotiin kannettuna, ja huomasin heti jutun, oli kiva bongata juttu ”tutusta”. Kirjoitus oli tosiaan hyvä ja kuvat kivoja, suorastaan säteileviä. Edellisessä Kotiliedessä oli muuten loistavia naurisreseptejä joista olen jo paria tehnyt; noista porkkanaohjeista ajattelin tehdä ihan samat kuin sinäkin ;)

  t. sauvajyvänen joka ei ole vegaani mutta syö ja kokkaa usein vegaaniruokaa ;)

 5. Super-superkaunis kuva! Siis mitä, tänäänkö oli viimeinen mahdollisuus ostaa tuo numero? Damn it, kun luin tämän vasta nyt.

  1. Joo, mun käsittääkseni tänään ilmestyi uusi numero. Mainitsin tästä kyllä myös pari viikkoa sitten Chocochilin Facebookissa, vaikka olinkin reissussa :)
   Kirjastostahan lehti varmasti vielä löytyy!

 6. Hellyttävän kaunis punatukkainen Elina ja valloittava hymy … jalat menisi alta, jos näkisin livenä kesäisellä torilla :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Verified by MonsterInsights