Eväsretkellä

Sain tänään loistoidean, kun fillaroin töistä kotiin: pakataan kuuma kaakao termospulloon, tehdään eväsleivät ja mennään läheiseen metsään kallion päälle nautiskelemaan eväistä ja auringonpaisteesta.

evasretki6

evasretki5

Pakkasimme reppuun mukaan soijamaitoon tehtyä kaakaota ja tuhdit eväsleivät. Pieni taskumattikin tuli mukaan, jotta kaakaoon saatiin pientä ekstralämmikettä :) Eväsleivät tehtiin happamasta ruisleivästä, jonka väliin laitettiin Greenheartin tomaatti-basilikalevitettä, Vianan savuotofua, aurinkokuivattuja tomaatteja, avokadoa ja salaattia. Nam!

evasretki1

evasretki3

On kyllä ihanaa, kun Suomessa pääsee niin helposti metsään vaikka asuisi kaupungissa. Meidän lähelläkin on ihana pieni metsä, jossa kulkee kiva lenkkipolku ja paljon pienempiä vähemmän tallattuja reittejä. Metsässä käyskentely lataa akkuja ihan eri tavalla kuin jalkakäytävän sahaaminen liikeenteen melussa.

evasretki4

evasretki2

evasretki8

Kevään ensimmäinen karvatoukka bongattu! Enpä muista, että moiseen olisin aikaisemmin törmännyt tähän aikaan vuodesta.

evasretki7

Kävin tonkimassa sinivuokkojen lehdistön alta, josko nuppuja olisi jo näkyvissä. Ihan vielä ei löytynyt…

Kulunut talvi on kyllä ollut varsin merkillinen. Mutta en kyllä valita näistä ihanista aurinkoisista päivistä ja kevääseen heräävästä luonnosta. Ihan niin kuin sitä olisi itsekin taas vähän enemmän elossa! :)

P.S. Pysykäähän kuulolla. Maanantaina on luvassa ihana leipäresepti, johon liittyy myös avokado ja savutofu.

4 vastausta kirjoitukseen “Eväsretkellä

    1. Täällä oli kyllä eilen aika kova tuuli, joten kovin pitkään ei voinut istuskella kalliolla – ainakaan sen jälkeen kun kaakao loppui ;) Muuten nämä keväiset metsä-/eväsretket on kyllä ihan parhaita!

  1. Eväsretket on parhaita! Me käytiin myös pienellä metsäretkellä, mutta se oli niin extempore, että eväät jäi tällä kertaa väliin. Mutta suunniteltiin kyllä kesän eväsretkiä lähisaariin :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Verified by MonsterInsights