Alekoodi Vegekauppaan

Koodilla CHOCOCHILI saat -10% alennusta Vegekaupan verkkokaupan koko valikoimasta 29.4.-1.5.!


Kaupallisessa yhteistyössä Vegekauppa.

Meille on tullut Vegekaupan valikoimiin taas vaikka mitä ihania uutuuksia! Päätin tehdä teille alennuskoodin, joka toimii Vegekaupan verkkokaupassa. Saat koodilla CHOCOCHILI -10% alennusta koko verkkokaupan valikoimasta (normaalihintaisista tuotteista). Koodi on voimassa 29.4.-1.5.2017.

Kannattaa kurkata ainakin seuraavat uudet herkut:

Vegaaniset lehmäkarkit! Nämä kookosmaidosta valmistetut pehmeät toffeet on aivan t-ö-r-k-e-ä-n hyviä. Ensimmäinen erä loppui alta aikayksikön, mutta nyt onneksi saatiin taas uusi kuorma näitä herkkuja. Nam!

Kondensoitu kookosmaito on ollut toivotuimpien tuotteiden listalla jo pitkään, ja nyt onnistuin löytämään sille tavarantoimittajan. Kondensoitua kookosmaitoa voi käyttää ihan mihin tahansa samaan tapaan kuin lehmänmaidosta valmistettua kondensoitua maitoa. Superhyvää sellaisenaan esimeriksi jäätelön kastikkeena tai raaka-aineena erilaisten jälkkärien valmistuksessa.

Renée Voltaire -tuotteita saa nyt myös Vegekaupasta! Renéen superhyviä kovia kookoskaramelleja, inkivääritoffeita ja muita herkkuja voi suositella varauksetta. Roudasin näitä aina ennen kassikaupalla kotiin Ruotsin-reissultani, mutta nyt ei onneksi enää tarvitse! Renée Voltaire-valikoimasta löytyy myös mm. pihviaineksia, kookostoffeelevitettä ja vaaleaa ihanaa kookosmaitosuklaata.

Säilötty jakkihedelmä, josta voi tehdä vegenyhtöä! Kurkkaa resepti täältä.

Pip & Nutin pähkinätahnat. Olen ehkä tainnut jäädä vähän koukkuun itse tehdyn juurileivän ja mantelivoin yhdistelmään. Ja tuo kookos-mantelitahna on ihan syntisen hyvää. Kaurapuurokin maistuu ihan mielettömän hyvältä, kun sekoittelee joukkoon lusikallisen. Pähkinätahnavarasto alkaa olla jo hupenemaan päin, mutta onneksi lisää on tulossa pian!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Verified by MonsterInsights