Rawmix vs. Vitamix

Minulta kysellään aika paljon Vitamix-tehoblenderistä, ja erityisesti siitä, olisiko sille olemassa joku edullisempi vaihtoehto. Sain blogin kautta testattavasti huomattavasti edullisemman blenderin, joka osoittautui ihan varteenotettavaksi kilpailijaksi Vitamixille!

Keittiön luottokamat

En ole kummoinen välineurheilija, mitä tulee keittiöhommiin. Minunkin keittiössäni on silti muutamia vekottimia, joita ilman en pärjäisi.

Keittiötarvikevaihtokauppa!

Innostuin sunnuntaiaamun ratoksi siivoilemaan keittiön kaappeja. Homma oli ollut to do -listalla ehkä noin viisi vuotta, joten jo oli aikakin! Kaapeista löytyi yhtä sun toista käyttökelpoista, jotka ovat kuitenkin jääneet itselleni tarpeettomaksi. Löytyisiköhän niille teiltä hyvä koti? Rahaa en tavaroista tarvitse, mutta kenties sinulla on antaa vaihdossa jotakin, jolle minulla on käyttöä?

Kirje Joulupukille

Rakas Joulupukki, Tänä vuonna olen ollut aivan erityisen kiltti ja ahkera, joten ilahtuisin suuresti muutamasta keittiöön liittyvästä kovasta paketista. Lista on tänä vuonna pitkä, mutta ajattelin, että paikkaan tällä 15 vuoden taukoa kirjeenvaihdossa.

Keittiön rakkaimmat

Kaikilla on varmasti keittiössään liuta esineitä, joita ilman ruoanlaitosta ei kertakaikkiaan tule yhtään mitään. Ajattelin esitellä tässä oman arsenaalini.

Verified by MonsterInsights