Vegan Yum Yum

Syksyn odotetuin keittokirjauutuus on ainakin minulle ehdottomasti ollut Lauren Ulmin Vegan Yum Yum. Kirjoittaja on monille entuudestaan tuttu samannimisestä blogista.

yumyum

Aloittelimme Lolon kanssa ruokakuvausharrastusta samoihin aikoihin joitakin vuosia sitten Flickrissä ja olen siitä asti seurannut suurella mielenkiinnolla mitä ihania ruokia saa seuraavaksi kuolata näppiksen äärellä. Kannattaa tutustua myös Lolon mainioon blogipostaukseen ruokakuvauksesta!

Vegan Yum Yum -kirjassa on paljon samoja reseptejä kuin mitä blogista löytyy, mutta myös uusia reseptejä. Kirja jatkaa pitkälti samaa linjaa kuin blogikin – ruoka on herkullisen näköistä, mutkatonta, helposti lähestyttävää ja maukasta. Lolo itse kirjoittaa osuvasti kirjan esipuheessa:

You can be the best cook your family and friends know, and not in spite you being vegan – but because you are.

Kirja on mainio osoitus siitä, että vegaaniruoka ei todellakaan ole mitään mauttomia mössöjä, ituja ja juuresmehuja vaan  ehdottoman herkullista ruokaa, joka sattuu samalla olemaan eettistä. Vegaaninkaan ei tarvitse tehdä kompromisseja maun takia!

Toivoisin niin, että minullakin olisi mahdollisuus jossain vaiheessa toteuttaa se oma keittokirja. Sponsoreita?

Amazonista tilatun paketin mukana tuli vielä täsmämarkkinointia vegaaneille :D

lihat

3 vastausta kirjoitukseen “Vegan Yum Yum

  1. Pitäisköhän munkin tuo hankkia,Lolon blogi on niin hyvä ja samoin kuvat ovat ihania!Naurattaa tuo lihamainos joka tuli mukana…;D Olen tilannut usein Amazonista kirjoja,mutta mitään tuollaista ei kyllä ole mukana seurannut….

  2. Mari, voin kyllä suositella :)

    Yaelian, no ei oo mullakaan ennen mitään tällaista lykätty mukaan. Tämä oli kyllä niin hauska juttu, että tän on pakko olla tahallista :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Verified by MonsterInsights