Cafe Art

Minulta toivottiin lisää ravintola-arvosteluja turkulaisista ravintoloista, joten jatkan kahvilavinkillä. Cafe Artista saa ehdottomasti Turun parasta kahvia.

cafeart

Cafe Artissa tarjoillaan myös Turun kahvipaahtimon kahvia, mutta muukin kahvitarjonta hakkaa Turun muut kahvilat mennen tullen. Vegaaninkaan ei tarvitse istua kahvilassa ihan kuivin suin, sillä Cafe Artista saa juomansa soijamaidolla (kuvassa soijalatte tuplaespressolla) ja jos makeanhimo iskee, on tarjolla ainakin vegaaneille sopivaa suklaapäällystettyä biscottia.

Cafe Art on ihana paikka varsinkin kesällä, kun terassi on auki aurajoen rannassa.

3 vastausta kirjoitukseen “Cafe Art

  1. Kiitos, taidanpa mennä jo huomena testille :)
    Ja asian vierestä, Länsikeskuksen CM:sta saa muuten nykyään savuaromia.

  2. Ihana kahvi kuvassa! Kiitos vinkistä, tiedänpä mihin kahvilaan seuraavan kerran Turun reissulla suunnistaa.

  3. Lenni, kiitos vinkistä! Käyn nykyään tosi harvoin missään isommissa kaupoissa, mutta hyvä tietää, että tuoltakin saa sitä. Taidan kuitenkin jatkossakin tilata omani netistä – postiin kun on lyhyempi matka kuin Citymarketiin :)

    Okriina, suosittelen lämpimästi!

    Teen ystäville muuten tiedoksi, että Cafe Artissa tee tarjoillaan kannussa. En ole tutkinut paikan teevalikoimaa sen tarkemmin, mutta pussiteetä ei tarvitse ainakaan lipitellä. Kahvia silti suosittelen ensisijaisesti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Verified by MonsterInsights