Jogurttisota voitettu!

Alprolta tulee kauppoihin heinäkuussa maustamaton (vaniljaton!) luomusoijajogurtti!


Alpro soya tiedotti eilen Facebookissa, että runsaan kuluttajapalautteen vuoksi heinäkuussa kauppoihin tulee uusi maustamaton yofu 500g purkissa. Jogurtti tulee olemaan myös luomua! Veikkaan, että kyseessä on sama tuote kuin aikaisemminkin markkinoilla ollut, jota nyt muualla kaupataan Provamel -nimellä. Alpro on Suomessa tunnetumpi brändi, joten nimi varmaan vain muuttuu matkalla.

Ihan mahtavaa, että kuluttajia kerrankin kuunnellaan! Nähtäväksi jää vielä se, kuinka monet kaupat ottavat valikoimiinsa vielä toisen maustamattoman soijajogurtin, mutta sitten täytyy aktiivisesti kysellä tuotetta omaan vakiokauppaan.

12 vastausta kirjoitukseen “Jogurttisota voitettu!

 1. Olipas kyllä iloinen yllätys! Varsinkin tuo luomuisuus – olin eilen ja ennen tuon lukemista vielä ihan varma, että joku jippo tässä jutussa on oltava.

  Heinäkuuhun on kyllä vielä melkoisen pitkä, mutta onneksi mulla onkin hamstrattuna vielä yksi purkki sitä aitoa ja alkuperäistä :) … jossa on tosin päiväys jo 24.5., että eipä siitäkään enää kauan riitä riemua.

 2. Ja ihanaa kun kerrankin näin konkreettisesti on palautteen annolla saatu tuloksia!!=o)

 3. Hienoa tosiaan että kuluttajia kuunellaan! Ne alpron muut keinotekosen makuiset jugurtit ei ole houkuttanu!

 4. Siis mitä…? Minun mielestäni tätä on ollut kaupoissa jo herraties kuinka kauan, ainakin minä olen sitä syönyt jo vuonna 2008. Ja luomuna vieläpä. Ihan samannäköinen purkki, hinta 1,95-1,99 euroa. En nyt ihan ymmärrä, mikä uutuus tämä on.

  Kylkeen on vain ilmestynyt teksti, että entistä pehmeämpi?

  Ja siis ihan Alpro Soyaa se on ollut, eikä Provamelia… En nyt ihan tajua.

 5. Vai onko kyseisessä versiossa sitten ollut vaniljaa, joka on mennyt mun makuaisteilta ihan ohi? :D Oon nyt ihan ulapalla kyllä.

 6. No joo, siis mä säntäsin heti ostamaan tota kuvan settiä ja maistaessani ymmärsin, mistä on kyse. Mietin maistaessani että mihin hyvä oikeasti maustamaton jugurtti on kadonnut. Nyt olen valaistunut! :D Voin siis huutaa hurraata muiden mukana tässä kommenttiketjussa, HURRAA!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Verified by MonsterInsights