Ruokabloggaajan normipäivä

Liemessä -blogin Jenni haastoi bloggaajat kertomaan arjestaan ja samalla herätteli keskustelua siitä, onko ruokablogeista tullut jo liian stailattuja ja ihmisten normaalista arjesta karanneita. Suuria paljastuksia ei ole luvassa, sillä ihan oikeasti syön vegaaniruokaa myös normiarjessa, enkä vain pidä silmälumetta yllä blogissa. Tässä siis ihan tavallisen perjantain menoa kännykällä kuvattuna!


Herätys 7:30. Mutteripannulla keitettyä espressoa ja soijamaitoa. Ruisleipää, margariinia, savutofua ja kurkkua. Ja jee, jääkaapin perukoilta löytyi vielä pari palaa tuoretta ananasta! Syön aamiaisen kaikessa rauhassa ja roikun samalla tietokoneen ääressä. 9:00 pyöräilemään töihin.

Peruseväät muovirasiasta. Mitäkaapistalöytyy papu-kasvismössöä, sitä samaa mitä syön harva se päivä. Taisin tehdä tätä jättimäisen kattilallisen maanantaina ja olen syönyt sitä joka päivä tällä viikolla. Olen maailman laiskin ruoanlaittaja ruokabloggaajaksi!

Töissä on aika kiirettä, paljon hautajaisia ja isänpäivääkin pukkaa.

Iltapäivän kahvitauolla syön välipalaksi kamalan näköistä mutta terveellistä mössöä, jossa on chian siemeniä, ruishiutaleita, hamppuproteiinijauhetta, hamppumaitoa ja mustikoita.

Kotiin 18:30. Jaksan keskittyä ruoanlaittoon noin kymmenen minuuttia töiden jälkeen, joten listalla on taas jättimäinen tofusalaatti. Soitan miehelle, josko se toisi töistä tullestaan rusinoita ja manteleita. Illemmalla napaan uppoaa vielä liian monta piparkakkutaikinatryffeliä punaviiniglögin kera.

Olen kuitenkin aika varma, että ette halua nähdä näitä kännykällä kuvattuja mössöjä tämän enempää, joten stailaan kyllä ruokia vähän jatkossakin :)

6 vastausta kirjoitukseen “Ruokabloggaajan normipäivä

  1. Upea kukkalaite!! Hauska postaus, ei nuo kännykkäkamerakuvatkaan mitään ihan huonoja ole. :)

  2. Tämähän on hyvä idea! Olen tuttavapiirin ainoa vegaani ja monesti miettinyt pitäisikö alkaa pitämään kuvallista ruokapäiväkirjaa Facebookissa, edes yhden päivän aterian verran joka päivä – voisi ehkä avartaa käsityksiä vegaanien ruokavaliosta.

  3. norpatti, oho, siinä pitäis lukea savutofu myös, mutta oon unohtanut kirjoittaa sen ylös! Korjaan asian ensi tilassa.
    Toi tofu on sitä Vianan ihanaa savuotofua, jota saa täällä Turussa ainakin Vegekaupasta (halvalla, ostan aina sixpackin!), ja käsittääkseni myös Ruohonjuurista. Sitä saa höylättyä juustohöylällä leivän päälle, ihan parasta!

  4. Moikka!
    Mitä margariinia käytät?
    Tämä oli kiva postaus, helposti blogeista saa kuvan, että ihminen ruudun takana syö joka päivä täydellisen näköisiä gourmet aterioita. :) Näinhän se ei tietenkään ole!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Verified by MonsterInsights