Turun Vegemesta

Turkuunkin on nyt avattu Vegemesta! Kävin heti ensimmäisenä päivänä testaamassa.


Turussa on ollut selkeä pula ruokapaikasta, josta saisi nopeasti jotain vegaanista syötävää, jos iskee nälkä esimerkiksi kesken kauppareissun tai baarikierroksen. Nyt sekin aukko on paikattu!

Vegemesta oli eilen ensimmäistä päivää auki, ja vaikka liiketila oli vielä varsin keskeneräisen näköinen ja menu suppea, on tässä paikassa kuitenkin hurjasti potentiaalia! Vegaanisena sai tällä hetkellä ainoastaan Vianan bockwurstilla täytetyn leivän, mutta se oli kaikkine kastikkeineen ihan mainio eväs työpäivän jälkeen. Jatkossa on kuulemma luvassa ainakin vegaanista kebabia, schnitzeliä, jotain pyöryköitä ja hamppupihvi on myös tuloillaan. Odotan innolla!

Vegemesta löytyy osoitteesta Kristiinankatu 8. Chocochili suosittelee!

10 vastausta kirjoitukseen “Turun Vegemesta

 1. Vegemesta on rautaa <3 Oon todennut, että tuo on myös varsin toimiva tapa tutustuttaa lihaaniystäviä kasvissyöntiin.

 2. Olin juuri minilomalla Turussa, mitenköhän onnistuin missaamaan tän! Onneksi löysin Turun kirjakahvilan kuitenkin. Se kebab on aina ollut suosikkini.

 3. Pia, myös mun sekasyöjämiehelle upposi Vegemestan burgeri mainiosti :)

  Mimmi, hyvä tietää! Toivottavasti sitä saadaan pian Turustakin.

  Violet, ens kerralla sitten :)

 4. Hei, missä kohdin Kristiinankatua Vegemesta on? En millään bongaa sitä vaikka oon viime aikoina kävellyt katua eestaas useampaan kertaan… :S

 5. Ooh! Vegemesta pitää saada joka kaupunkiin! Vein äskettäin kaksi sekasyöjäkaveriani Helsingin Vegemestaan, ja molemmat olivat syömisen jälkeen aivan innoissaan (ennen syömistä eivät olleet kovin innoissaan ajatuksesta). He olivat ajatelleet, että kasvisruoka on jotain salaattia, mautonta makaronia yms. Aikoivat mennä toistekin. En asu Helsingissä, ja se oli minullekin eka kerta Vegemestassa. Aivan ihanaa ruokaa oli! Odotukset oli korkealla, mutta ruoka oli vielä parempaa.

 6. Saara, siinä samassa liiketilassa oli ennen smoothie bar Lilin. Viime viikolla ei ainakaan vielä ollut Vegemestan teippejä ikkunassa, mutta jotain lappusia kyllä ja ständi oli kadulla.

  sk, harmi sinänsä, että toi Vegemestan tarjonta on niin juustovoittoista, ja kaikissa niissä soijapihveissä on kananmunaa. Onneksi kuitenkin vegaanitarjontaakin löytyy.

 7. Se on kyllä totta, että varmasti kyllästyy aika nopeaan, jos käy ravintolassa säännöllisesti ja aina joutuu saman annoksen tilaamaan. Siinä on kyllä tarpeellinen kehitysehdotus Vegemestalle. Minä ulkopaikkakuntalaisena tuskin ehdin ikinä kyllästyä, mutta ymmärrän kyllä että paikallisilla on eri tilanne.

 8. Vegemesta on tuonut jo tänä vuonna pari vegaaniuutuutta ja tuo niitä lukuisia vielä lisää.
  Meillä on myös vegaaninen soijapihvi.

 9. Näyttää siltä, että Turun Vegemesta hävisi lähes yhtä nopeasti, kuin tulikin. Ei toki ihme, olihan se melkoisen epäsiisti.

  Myös Helsingin paikka on ilmiselvästi tehnyt omistajamuutoksen ja on nykyään VegeMAX. Paikat on siistit ja ruoka vähintään yhtä hyvää kuin entisessä Vegemestassa.

  Liekö koko Vegemesta kadonnut maailmankartalta kun ei Kampin metrikselläkään mitään koskaan näy olevan. Oli tosin sekin todella epäsiisti, joten hyvä näin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Verified by MonsterInsights