Tulossa: Vegaanin aamupalakirja

Tiesittekin jo uuden kustannussopimuksen allekirjoittamisesta, mutta en malta enää pidätellä yksityiskohtiakaan kauempaa: loppuvuodesta kauppoihin ilmestyy Vegaanin aamupalakirja!

vegaanin-aamupalakirja2

Olen aina ollut aamuihminen. Saan asioita parhaiten aikaiseksi ennen puolta päivää, eikä kukonlaulun aikaan herääminen tuota vaikeuksia. Erityisesti yrittäjäksi ryhdyttyäni aamujen merkitys on korostunut. Aamut ovat nykyään usein ainoa hetki päivästä, jolloin ehdin rauhassa istua alas ja syödä hyvin. Näistä lähtökohdista muodostui teema uudelle ruokakirjalleni. Ja vaikka sinä et olisikaan kaltaiseni aamuvirkku, ei hätää! Vegaanin aamupalakirjan avulla aamuista tulee toivottavasti astetta sujuvampia, eikä kirjan reseptien takia tarvitse nousta arkisin tuntia aikaisemmin ylös.

vegaanin-aamupalakirja1

Vegaanin aamupalakirjasta tulee löytymään paitsi runsaasti nopeita ja helppoja aamupalareseptejä, myös kokoelma viikonloppuaamuihin ja brunsseille sopivia ruokia. Sisällysluetteloon on hahmoteltu jo muun muassa erilaisia myslireseptejä, ihania puuroja, vegaaninen shakshuka, frittata, pari vegepekonireseptiä, herkullisia french toasteja, täytettyjä leipiä, pannukakkuja sekä smoothieita.

vegaanin-aamupalakirja3

Olen tästä projektista aivan superinnoissani, enkä malta odottaa, että pääsen täysillä aloittamaan työt kirjan parissa. Toivottavasti tämä uusi opus tulee löytämään tiensä yhtä moneen kirjahyllyyn kuin Vegaanin keittiössä! :)

28 vastausta kirjoitukseen “Tulossa: Vegaanin aamupalakirja

 1. Wow, tää kirja tulee kyllä sit aikanaan niin tarpeeseen tämmöselle aamuihmiselle, joka ei aamupaloista tykkää. Ite mielummin skippaisin aamupalan ja menisin suoraan lounaaseen, kun voileivät on tylsiä eikä smoothie mene aamulla alas ja kaurapuuroonkin tulee tyrkky aikanaan. Toisaalta en oo koskaan sättinyt itseäni siitä että syön edellisen illan jämiä aamupalaksi, mutta… Innolla odotellaan tätä kirjaa! :)

  1. Toivottavasti kirjasta löytyy just sulle uusia ideoita! :) Yritän pitää parhaani mukaan myös kaikki aamupalakammoiset mielessä kirjaa tehdessäni.

 2. Hei ihan mahtavaa! Mäkin olen todellinen aamuihminen ja oon huomannut, että aamupalalla on tosi paljon merkitystä alkavaan päivään. Innolla odotan kirjan ilmestymistä.☺️

  1. Niinpä! Oon kyllä vakaasti sitä mieltä, että se klisee päivän tärkeimmästä ateriasta ei ole mitenkään tuulesta temmattu :)

 3. Voi ihanaa! Aamuihmisenä odotan jo innolla tätä kirjaa! :)

  Tutustuin kirjaasi ”Vegaanin keittiössä” vuosi sitten ja rakastuin resepteihisi täysin! Kirjan lukemisen myötä tein ihan puolivahingossa elämäntapamuutoksen: syön nykyään kotona vegaanisti ja kyläillessä / ravintoloissa kasvisruokaa. Tunnen olevani paljon energisempi ja iloisempi kuin aikaisemmin. Iso kiitos siis inspiroivista kirjoistasi ja blogistasi! Ihanaa uutta vuotta sinulle :)

  1. Ooh, ihan mahtavaa kuulla! Ihanaa uutta vuotta sinnekin, ja toivottavasti myös tästä tulevasta opuksesta tulee yhtä tykätty!

 4. Loistavaa! Sain juuri joululahjaksi toivomani Vegaanin keittiössä ja olen erittäin tyytyväinen! En malta odottaa aloittaa uutta vuotta eettisemmällä ja terveellisellä ruokavaliolla. :) Teet hyvää työtä, onnea uuteen vuoteen!

 5. Mahtavaa! Kasviskriittinen poikaystävänikin tykkää resepteistäsi, jopa siinä määrin, että laittoi juuri päättyneen vuoden aikana ensimmäistä kertaa kasvisruokaa ihan vaan itselleen (soijabolognesea). :) Ollaan molemmat aamupalafaneja, joten tämä keittokirja löytää varmasti tiensä kuusen alle ensi jouluna!

  1. Jes, loistavaa! :) Mieltä lämmittää aina ihan erityisesti, jos mun vegaaniruoilla saa sekasyöjän hurmattua.

 6. Hei jee! Rakastan aamupaloja eli täälläkin yksi innokas 😊

 7. Mahtavaa! Vegaanin keittiössä -kirjasta olen löytänyt monta uutta suosikkireseptiä, ja uutta kirjaa odotan innolla! (Varsinkin puurot ja pannukakut -osiota)

 8. Mahtavia uutisia! Vegaanin keittiössä on keittokirja, johon palaan aina vain uudelleen. Rakastan laittaa monipuolisia aamupaloja, niin tämä lähtee varmasti heti ilmestyessään ostoon :)

 9. Oi jestas, olipa ihanaa palata Roomasta ja huomata, että tällainen jymypostaus oli täällä odottamassa! Kuvat näyttävät jo superrr herkullisille! <3 Tää kirja menee ihan takuulla heti ostoon, kun ilmestyy! Just ehdinkin poikaystävälleni mainita, että olisipa kiva, jos Chocochililtä tulisi uusi kirja, kun Vegaanin keittiössä on jo tehty kannesta kanteen läpi ja Viiden tähden vegaanista on testaamatta enää vain yksi pääruoka ja kaksi jälkkäriä :)
  Wink, aamupalakirjassa jokunen resepti voisi olla kunnolla suunnattu urheilijan tarpeisiin (aktiivi-saliharrastaja), ihana sit palata aamusalilta kunnon palauttavan aterian ääreen ;)

 10. JES! Todella hyvä uutinen! Aamupalat on omia suosikkeja mutta olen huono poikkeamaan totutusta kaavasta, tämän kirjan myötä tulee varmasti testattua uusia juttuja! Kiitos!

 11. Itse en todellakaan ole aamuihminen, mutta aamupalaihminen kyllä :-) söisin mielelläni siis vain pelkkiä ”aamupalaruokia” oli vuorokaudenaika mikä tahansa. Innolla odotan kyllä kirjaa ja vaikka aamuihmistä ei minusta saisi koskaan, luulen että tää kirja oisi just mun juttu.

  1. Joo, kirjan reseptejä voi ilman muuta hyödyntää ihan mihin vuorokaudenaikaan tahansa! :) Yritän tehdä monista resepteistä sellaisia, että ne sopivat hyvin myös välipaloiksi sekä mukaanotettaviksi.

 12. Oi miten huikea uutinen! Tuo aamupalakirja on kyllä saatava <3 Vegaanin keittokirja on just niin täydellinen keittokirja – ohjeet on tosi maukkaita, mutta helposti lähestyttäviä ja helppoja tällaiselle peruskokkaajallekin. Teet kyllä vegaaniruokaan siirtymisen todella mukavaksi ja helpoksi näiden kirjojen avulla, kiitos siitä :D

  1. Kiitos ihanasta palautteesta! <3 Mahtavaa kuulla, että myös uutta keittokirjaa odotetaan innolla!

 13. Ostan kirjan heti, kun se tulee kauppoihin! Tälle kirjalle tulee käyttöä ainakin meidän perheessä. Olen kaivannut tällaista kirjaa paljon! Tuoreena vegaanina aamupalat ovat tuottaneet eniten pään vaivaa. Varsinkin kun sekaanina niihin kului munia, maitorahkaa, juustoa ja lihaleikkeleitä. Varsinkaan maitorahkalle ole löytynyt edullista korviketta. Odotan tätä kirjaa tosi paljon! Eiköhän tuolta löydy uusia reseptejä, joita voi vääntää puoli unessa, silmät kiinni 😊 Sun reseptit on jo pelastaneet monet meidän lounaat ja päivälliset!

 14. Mahtavaa! Nopeet(!) ja helpot(!) reseptit on tarpeen arkisin ja viikonloppuina joskus haluaa ja jopa jaksaa jotain vähän mutkikkaampaa väsätä. Kyllä se leipä, soija/kaura-jugurtti, puuro -linjaus alkaa aina välistä kyllästyttää, vaikka niistä kuinka tykkääkin. :P

  Oon tykänny erityisesti vegaanilevite-resepteistä! Niin vaivatonta sipaista yksi levite leivälle kuin alkaa pilkkomaan juttuja ja sotkemaan leikkuulautaa ja veistä… Monesti jääkin sitten tiskit lojumaan kun tuleekin jo kiire lähteä, ei hyvä!

  Me kokotaan toisinaan ”english breakfast”-tyyppinen aamupala, siihen olisi kiva saada vegaanivinkkejä. (Liian vaivalloista googlata ja silleen…)

  1. Laitan levitteet korvan taakse ja yritän toteuttaa kirjaan mahdollisimman monia uusia :) Ja English Breakfast oli mietinnässä, laitetaan sekin tekeille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Verified by MonsterInsights