Ravintola Kuori & ihana aamiainen

Ravintola Kuoren mainio aamiainen testattu!


Viime vuoden lopulla avautunut Kasvisravintola Kuori on ehdottomasti kiinnostavin Turun tuoreimmista ravintolatulokkaista. On ihan mahtavaa, että kaupungista löytyy rennon tyylikäs kasvisravintola, joka tarjoaa modernia, freesiä ja maukasta vegeruokaa ja kiinnostavia viinejä myös iltaisin. Kuoren illallinen oikeasti toimii ja ravintolasta lähtevät kaikki sekasyöjistä vegaaneihin tyytyväisenä kotiin. Kuoressa on ehkä luettu ajatukseni siitä, minkälaista ravintolaa tämä maailma on kaivannut! Ensimmäisellä käyntikerralla oli pientä alkukankeutta, mutta sen jälkeen Kuoresta ei ole jäänyt kuin positiivista kerrottavaa kaikille.

Ja mikä parasta, Kuoresta saa nykyään myös aamiaista! Kävimme Jussin ja Markuksen kanssa testaamassa Kuoren aamupalan viime lauantaina ja lähdimme ravintolasta tyytyväisenä navat paukkuen. Edes Markukselta ei tullut mitään negatiivista sanottavaa rakentavaa kritiikkiä, joten aamiaisen oli pakko olla hyvä!

Kuoren vegaaninen aamiaislautanen (16€) sisälsi täysjyväcroissantin, leipää, erilaisia tahnoja, avokadoa, salaattia ja soijashawarmaa sekä smoothiekulhon myslillä ja marjoilla. Lisämaksusta saa myös pannukakkuja (niitä emme tietenkään jättäneet väliin), kuohuvaa ja erikoiskahveja.

Aamiaislautanen oli meidän kaikkien mielestä juuri sellainen kuin kuuluukin: täyttävä, raikas ja maukas. Croissant oli päältä rapea ja sisältä ihanan mehevä ja lautasen tahnat olivat herkullisia. Ja vaikka itse sanonkin, niin olen aika hyvä pannukakkujenpaistaja. Mutta ei muuten jäänyt näistä Kuoren pannareistakaan mitään pahaa sanottavaa! Ja pakko mainita vielä sekin, että Kuoresta saa aina todella hyvää kahvia, sillä kahvikoneen takana häärää useimmiten Kaffillarista tuttu Annika.

Nam, menkää syömään!

Kuori Food & Wine

Hämeenkatu 8

Turku

3 vastausta kirjoitukseen “Ravintola Kuori & ihana aamiainen

  1. Samaa mieltä aamupalasta. Piti ihan Helsingistä saakka lähteä testaamaan ravintolaa. Menen toistekin. Hyvä, maistuva ruoka ja mukava palvelu. :)

    1. Kuoren takia kannattaa tosiaan reissata vaikka Helsingistä! :) Palvelusta en muuten huomannutkaan sanoa mitään, mutta se tosiaan onkin ollut joka kerta todella ystävällistä ja asiantuntevaa!

  2. Tämän kirjoituksen innoittamana käytiin eilen koko perheen voimin testaamassa Kuorin brunssilautanen ja kyllä kannatti! 😊 Pannukakkujakin oli pakko maistaa, vaikka brunssilautasen jälkeen meidän kaikkien masut oli jo tupaten täynnä. Ihana päivän aloitus, jonka turvin pärjättiin pitkälle iltapäivään asti.

    Kiitos tästä ihanasta blogistasi, josta olen niin monta hyvää ideaa saanut ja jonka reseptejä suorastaan rakastan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Verified by MonsterInsights