Amsterdamin ihanin aamiainen

Hyvä aamupala etsinnässä Amsterdamissa? Suositus DopHertille!Piipahdimme ystäväni Suvin kanssa viikonloppuna Amsterdamissa. Oli kyllä täydellinen ajoitus sijoittaa parin päivän miniloma joulukiireiden keskelle, tuli todellakin tarpeeseen! Tämä kalenteriin myös ensi vuonna.

Vaikka ramppaan Amsterdamissa säännöllisesti, niin kaupunkiin on nyt viime aikoina putkahdellut kuukausittain uusia vegepaikkoja, joten testattavaa riittää joka kerta. DopHert ei ole kaupungin uusin tulokas, mutta tämä oli jäänyt itsellä välistä aikaisemmin. Aamiainen oli varsin onnistunut!

DopHertin kahvi ja tuorepuristetut mehut toimivat mainiosti. Porkkalabagelini sen sijaan oli todella hyvä: tuorejuusto oli täydellisen kermaista, bagel sopivan sitkeä eikä porkkalan kanssa ollut läträtty liikaa nestesavulla. Kaprikset olivat kiva lisä bagelin väliin. Myös Suvin tempehleipä sai kiitosta. Pannukakuista moitimme niiden rasvaisuutta, mutta maut ja koostumus oli muuten kohdillaan.

DopHertiin voi tulla joko aamiaiselle, kahvittelemaan tai illalliselle. Ainakin aamiais- ja kahvihommista vahva suositus! Tykkäsin erityisesti siitä, että paikasta sai oikeasti hyviä aamupaloja, eikä pelkkää terveysruokaa. Täytety bagelit, leivät, myslikulhot, pannukakut, mehut ja hyvät kahvit on juuri sitä, mitä itse syön mieluiten aamulla.

DopHert

Spaarndammerstraat 49

www

4 vastausta kirjoitukseen “Amsterdamin ihanin aamiainen

 1. Kuulostaa tosi hyvältä:) Amsterdam oli mulle tosi tuttu viime vuosikymmenellä,jolloin asuinkin siellä jonkin aikaa, mutta sen jälkeen on varmaankin tullut paljon ihania uusia paikkoja

 2. Moi!

  Ihanat kuvat kiitos.
  Voisiko toivoa Chocochililtä bagel-ohjetta?
  Olis kiva kokeilla leipoa myös bagelit itse.

  Kiitos, jos onnistuu!

  1. Mun Vegaanin aamupalakirjasta löytyy bageleiden ohje! Ja sama ohje löytyy myös Vegaanin keittiössä – Aamut, päivät, illat -kirjan 7. painoksesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Verified by MonsterInsights