Kasvimaani – kasvikset suoraan kotiovelle

Yhteistyössä Kasvimaani – Satokausikasvikset saa nykyään helposti tilattua suoraan kotiin. Täydellistä!


Kirjoitus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Kasvimaani -kasvisboxin kanssa. 

Käsi ylös, kuka ostaa kaupasta säännöllisesti esimerkiksi mukulaselleriä, palsternakkaa, lanttua tai sokerijuurikasta? No en minäkään. Ajattelen kyllä säännöllisesti, että pitäisi käyttää juureksia monipuolisemmin, mutta jotenkin sitä tulee kaupassa tartuttua aina niihin samoihin tuttuihin. Kasvimaani-kasvisboxi on ihan loistava konsepti muillekin kaltaisilleni: kun juureksia on kaapissa, niistä tulee kyllä kokkailtua herkkuja, vaikkei ehkä kaikkia laatuja tulekaan omatoimisesti ostettua ruokakaupasta.

Tilasin joitakin vuosia sitten meille luomulaatikkoa, jossa oli aina sekalaisia vihanneksia ja hedelmiä. Harmillisesti palvelu loppui, eikä sen jälkeen vastaavia tuotteita ole ollut tarjolla muualla kuin pääkaupunkiseudulla. Olinkin ihan superinnoissani, kun kuulin, että tänä syksynä toimintansa aloittanutta Kasvimaani-kasvisboxia kuljetetaan nyt kaikkialle Suomeen, myös tänne Turkuun! Meille on nyt tämän yhteistyön merkeissä tullut pari laatikollista kasviksia kotiin ja olen ollut enemmän kuin tyytyväinen tähän arjen helpottajaan.

Minulle on tärkeää, että tiedän, mistä ostamani tuotteet ovat peräisin. Kasvimaani.fi-osoitteesta pääset kurkkaamaan kenen tilalta boxin kasvikset ovat ja tutustumaan viljelijöihin. On ihan mahtavaa, että tiedän uunissani paahtuvan paraikaa Mattilan tilan palsternakkaa Ulvilasta, Köyliöläisen Räpin tilan mukulaselleriä ja Sunniemen tilan punajuurta, Ulvilasta sekin.

Kasvimaani-boxin vihannekset tulevat kirjaimellisesti suoraan pellosta pöytään, sillä kasvikset nostetaan pellosta satokautena tilausten mukaan. Boxin kasvikset ovat olleet todella laadukkaita: esimerkiksi viime kerralla laatikosta löytyneet palsternakat olivat aivan mahtavan kokoisia ja todella meheviä! Olen päässyt myös ihastelemaan ihania violetteja porkkanoita, täydellisen muhkeaa mukulaselleriä ja purjoa, joka on ollut paljon makeampaa kuin yksikään kaupasta ostamani.

Boxeja voi tilata kotiin kertaluontoisesti tai kestotilauksena halumallaan toimitusvälillä. Ja nyt joulun alla vaihtoehdoista löytyy myös kokkaajan jouluboksi, josta löytyy kaikki jouluruoissa tarvittavat juurekset.

Kasvimaani-kasvisboxin mukana tulee aina myös pieni reseptivihkonen, joka on ainakin näin parin kokeilukerran perusteella ollut hyvin vegaaniystävällinen. Reseptit ovat olleet joko valmiiksi tai pienin muutoksin vegaanisia, joten jos et ole varma mitä tekisit laatikosta löytyvillä lantuilla tai palsternakoilla, lehtisestä saa aina hyviä ideoita.

Tämä kasvisboxi on viime viikkoina ollut kullanarvoinen arjenpelastaja. Niinä päivinä, kun ei ole ehtinyt eikä jaksanut koukata kaupan vihannesosaston kautta kotiin, jääkaapista on löytynyt ainekset moniin helppoihin arjen pelastajiin: uunijuureksiin, palsternakkateeleipiin ja porkkanakeittoon. Yhdellä boxilla pelastaa aika monta arki-iltaa ja kokkaa tietysti muutaman hienommankin illallisen, löytyyhän yhdestä laatikosta aina 5-7 kiloa kasviksia.

Alekoodi!

Koodilla JOULUBOXI17 saa Kasvimaani Kokeilijan kasvisboxin tai Kokkaajan jouluboxin ilman postikuluja (Yhden boxin normaalihinta 20 € + toimitusmaksu 4,90 €). Alekoodi on voimassa 7.12. asti.

Tilaa oma kasvisboxisi täältä: kasvimaani.fi

EDIT: Muutettu alekoodin voimassaolopäivä. Jouluboxi jää aikaisemmasta tiedosta poiketen joulutauolle!

8 vastausta kirjoitukseen “Kasvimaani – kasvikset suoraan kotiovelle

 1. Kiinnostuin, mutta haluan itse vaikuttaa, milloin paketti aina tulee. Mistä tuon voi tilata kertaluontoisesti, kuten tekstissä sanotaan? Löydän vain kestotilauksen ja jouluboksin.

  1. Hei Hanna, kiitos kysymyksestä! Sivustolla lienee jokin tilapäinen häiriö – vielä tähän asti valikoimista on löytynyt myös ”Kokeilijan kasvisboxi”, joka on se kertaluontoinen tilaus. Laitan tästä heti Kasvimaanille viestiä, mutta en tiedä pystyvätkö sunnuntaina korjailemaan ongelmaa.

 2. Minäkin olen tilannut boxin pari kertaa Kauppahalli24:n kautta. Ensimmäisellä kerralla juurikin sen sokerijuurikkaan takia, en sitä ole nähnyt kaupoissa aikaisemmin. Minä olen normaalistikin juuresten suurkuluttaja, etenkin tällaisena huonona satovuotena niitä on pitänyt ostaa kaupasta enemmän kuin normaalisti.

  Minulla oli vähän huonoa tuuria ensimmäisen boxin kanssa, siitä puuttui n. puolet sisällöstä, ja ohjelehtinen oli selvästi jollekin muulle boxille. Minulle kuitenkin korvattiin osa boxin hinnasta, eli se oli ihan ok. Seuraavalla kerralla boxi oli ilmeisesti sellainen kuin pitikin. Saa nähdä saanko tilattua jouluboxin Kauppahallin kautta.

  MItä sinä valmistit sokerijuurikkaasta? Minä tein siitä kaalisalaattia vegehampurilaiseen ( https://sauvajyvanen.blogspot.fi/2017/12/harkis-hampurilainen-ja-sokerijuurikas.html ) ja uunijuureksia, mutta sitä on vieläkin vähän jäljellä ja kaikki ideat ovat tervetulleita.

  1. Aaah, hyvä tietää, että tätä boxia saa tilattua myös Kauppahalli24:n kautta! Olenkin aina välillä kyyläillyt kateellisena tota palvelua, kaipaisin niin jotain vastaavaa myös tänne Turkuun! Ja kiva kuulla, että asiakaspalvelu pelaa jos sattuu virheitä! :) Toisinaan pakkauksen sisältö saattaa muutenkin kaiketi vaihtua lennossa, jos pellolta ei saadakaan mitä on suunniteltu.

   Tein sokerijuurikkaasta tällä kertaa ihan vaan tylsästi uunijuureksia, kun edellinen boksi saapui härdelliviikon keskelle, enkä ehtinyt miettimään mitään ihmeellisempää. Näyttää superhyvältä tuo sun salaatti, pitää ehdottomasti laittaa testiin kun seuraavan kerran saan sokerijuurikasta käsiini!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Verified by MonsterInsights