Tunnelmia Vegestreet-katuruokatapahtumasta

Helsingissä järjestettiin 4.8. ensimmäinen kokonaan vegaaninen katuruokatapahtuma. Kävin tietysti paikan päällä herkuttelemassa!


Ystäväni Vegefirman takana järjestivät taas viikonloppuna hienon vegaanisen ruokatapahtuman Helsinkiin. Pari pientä sadekuuroa ei latistanut tunnelmaa, eikä kojuille jonottaminen haitannut, kun odottelu palkittiin herkullisella ruoalla.  Teurastamon sisäpihalta löytyi vegaanisia herkkuja pizzasta jäätelöön, tacoista täytettyihin leipiin ja falafeleista vegaanisiin drinkkeihin.

Apetitin kojulla tarjottiin tuunattua kasvisjauhispizzaa.

Pobren tofu oli ihan todella hyvää. Kampissa sijaitseva ravintola täytyy käydä testaamassa heti pikimmiten!

Tislaamon baari tarjoili alueella vegaanisia drinkkejä. Kale Champagne hurmasi!

Lämpimänä kesäpäivänä jäätelökojuilla riitti jonoa. Onneksi tarjontaa löytyi useammasta pisteestä!

Vönerin kojulla riitti vipinää koko päivän. Kojulta löytyi paitsi klassikoksi muodostunutta perinteistä Vöneriä wrapiksi kääräistynä, myös Vöner-pihviä sekä vegaaniversio lahtelaisesta lihamukista. 

Tacos Mamacitan tacot veivät kielen mennessään. Pehmeiden maissitacojen väliin sai valita kolme eri täytettä, joista tykästyin eritysesti vegaaniseen chorizotäytteeseen. Nachoannoksen itse tehty cheddar toimi myös erinomaisesti!

Toivottavasti Vegestreet järjestetään uudelleen myös ensi vuonna. Tällaisia rentoja hyvänmielen tapahtumia, jotka keskittyvät herkulliseen vegaaniseen ruokaan, on ehdottomasti kaivattu myös Helsinkiin. Mitä sitä ihminen kesälauantaisin tekisi mieluummin kuin herkuttelisi hyvässä seurassa, törmäilisi tuttuihin ja nauttisi auringonpaisteesta?

Osa kuvien ruoka-annoksista saatu Vegestreetin ja ravintoloiden puolesta ilmaiseksi. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Verified by MonsterInsights