No58 Speiserei Berliini

Söin Berliinissä juuri yhden elämäni parhaista aamiaisista.


Tutkin No58 Speiserei -kahvilaa jo edellisen Berliinin-reissun yhteydessä, mutta se ei sitten osunutkaan matkan varrelle. Tällä kertaa majoituin aivan kahvilan nurkan takana, joten pääsin testaamaan paikan. Ja yhtään liioittelematta söin kahvilassa yhden parhaista aamiaisistani!

Valitsin listalta hapanjuurileivän, jonka päällä oli itse tehtyä cashewtahnaa, dijon-vaahterasiirappitempeä, balsmicoherkkusieniä ja avokadoa. Bread Stationin hapanjuurileipä oli vähintään yhtä hyvää kuin turkulaisen Grynin leivät, tempe oli herkullisen makeantulista ja sienet marinoituneet uunissa meheviksi. En olisi muuttanut tästä annoksesta mitään!

Myös paikan kahvi oli erinomaista, ja pikaisella googletuksella selvisi, että se on berliiniläiseltä Populus Coffeelta, jota itse asiassa pyörittää suomalainen pariskunta.

No58 Speiserein listalta löytyy siis herkullisia aamiaisvaihtoehtoja ja päivittäin vaihtuva lounas. Kahvila ei ole kokonaan vegaaninen, mutta vegaanisia vaihtoehtoja löytyy niin paljon, ettei mitään jää kaipaamaan. Vahva suositus tälle!

No58 Speiseri

Weisestraße 58

Berliini

2 vastausta kirjoitukseen “No58 Speiserei Berliini

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Verified by MonsterInsights