Chocochili Vegaiassa

Chocochilistä on juttu uusimassa Vegaaniliiton Vegaia-lehdessä (1/2009)!

vegaia

Kokosin artikkelia varten myös muita kotimaisia vegaaniruokablogeja, mutta ikävä kyllä muutama hyvä nimi jäi pois, koska en ollut niistä tietoinen vielä lehden deadlineen mennessä. Päivitetty lista hyvistä ruokablogeista löytyy sivuston oikeasta reunasta.

Jos päivän hyvä teko on vielä tekemättä, Vegaaniliiton jäseneksi voi liittyä täällä.

11 vastausta kirjoitukseen “Chocochili Vegaiassa

 1. Onkohan tuota juttua luettavana missään sähköisesti, tai voitko esim laittaa sitä minulle sähköpostilla? Kiinnostaisi lukea!
  Muuten meille tulisi Vegaia, mut meillä on ollut rahat tosi tiukassa viime aikoina kun säästetään rahaa vapaaehtoistyömatkaan Nepaliin, mihin nimittäin saa uppoamaan sentin jos toisenkin…

 2. yaelian, no ei tuossa jutussa sinänsä ollut mitään erikoista. Melkein samat faktat löytyy tuolta info-osiosta ja jutun reseptitkin on jo julkaistu täällä aikaa sitten :)

 3. Olin ihan ymmyrkäisenä, kun oma blogini löytyi listasta. Kiitos tunnustuksesta. :-) Tuli heti huono omatunto, kun en ole enää aikoihin ehtinyt kokeilla uusia ruokia ja blogata niistä.

 4. Kiitoksia kommentistasi meidän blogissa! Juuri ennen kuin huomasin kommenttisi olin lukenut Vegaian jutun sivuistasi ja tulossa tarkastelemaan sisältöä. Täytyy kyllä sanoa että otat loistavia kuvia! Jonain päivänä tahdon itsekin saavuttaa tuon tason blogikuvissani. Nyt kuva tulee vain nopeasti napsaistua että saisi alkaa syömään mitä nyt on tehnytkään ja usein valotilanne on kuvanottohetkenä mitä surkein.

  Laitan sivuillemme linkin tänne!

 5. Ehkä Turun kirjastoon tuota Vegaiaa tilataankin, mut ei Joensuun kirjastoon sitä ei ole edes hankinnassa :/

 6. Kaisla, no höh :/ Perustin tän harhaluuloni siihen, että entisen asuinpaikkani (7000 asukkaan kunta) ainoaan kirjastoonkin tuli Vegaia.

 7. No, pitänee tehdä pyyntö sinne että lehteä alettaisiin tilaamaan, vaikka tuskin se vielä ainakaan tähän asiaan auttaa :)
  Mä katsoin vanhan kotikaupunkini (23 000 asukasta) kirjaston hakupalvelusta kans, mut ei sinnekään nähtävästi lehteä tule.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Verified by MonsterInsights