Valitse vege!

En ole juuri ehtinyt päivitellä Chocochiliä viime aikoina, sillä olen toteuttanut reseptiosiota viikottaisen kasvisruokapäivän puolesta avatuille Valitse vege -sivuille.

soijarouhepiirakka1

Uusia reseptejä odotellessa kannattaa siis vilkaista sivuston reseptiosio täältä. Ensi viikon vietän Lissabonissa, joten seuraavaksi lienee luvassa jonkinlaista matkaraporttia!

P.S. Jos ette ole vielä huomanneet sivun reunassa olevaa honeysucklebeet -linkkiä, suosittelen heti tutustumaan! Kyseessä on uusi suomalainen vegaaniruokablogi, enkä minä ainakaan ole pitkään aikaan ollut mistään blogista näin innoissani. Ihania kuvia ja herkullisia ruokia!

6 vastausta kirjoitukseen “Valitse vege!

 1. Ihana nähdä, että toi sivusto on vihdoin avattu ja upeita kuvia ja reseptejä! Kiitos muuten vielä siitä Vegaia-vinkkauksesta!

 2. Hei!

  Satuin katselemaan blogiasi ja piti oikein erikseen alkaa kiittelemään hyvän kuuloisista resepteistä, mutta etenkin hienoista kuvista! Kuvien takia jäinkin selailemaan sivujasi pidemmäksikin aikaa!

  Suomessa ainakin ruokablogien taso alkaa olemaan aika korkea

  Kiitos ja valoisaa syksyä.

 3. Kiitos Elina kehuista ja maininnasta!
  Valitse vege sivusto on hieno, näyttää hyvältä ja sisältö on luonnollisesti oiva myös!

 4. kauhukseni olen huomanut ettei valitse vege sivustoa enää ole. Olen joskus tehnyt niiden soijarouhepiirakkaa ja se oli todella hyvää ja kaipaisin reseptiä jälleen. Ilmeisesti se on sinun reseptejäsi, voisitko julkaista sen tässä blogisssasi?

  1. Mulla ei kyllä ole sitä reseptiä itsellä jemmassa, enkä enää edes muista, kuka tuota sivustoa mahtoi ylläpitää. Koitan kysellä :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Verified by MonsterInsights