Ruokabloggaajan joulukortit

Teetin muutama vuosi sitten joulukortteja ottamastani ruokakuvasta ja askartelin kortin väliin reseptin. Kortit saivat niin hyvää palautetta, että päätin tehdä samanlaisia tänäkin vuonna – eri kuvalla ja reseptillä tietysti.

whiskey-date-bundt-cake

Tilasin kortit brittiläisestä Moo.comista. Olen aikaisemmin tilannut samaisesta puljusta minikortteja ja olen ollut laatuun erittäin tyytyväinen. Ifolorista ja muista suomalaisista tilatessa ei aina tiedä millaisin värisävyin tulostettuja kuvia sieltä tulee. Moon joulukortteihin saa myös kustomoitua oman tekstin ja kortin takakanteenkin vielä esimerkiksi ruokablogin osoitteen.

Lisään tänne myöhemmin vielä kuvia valmiista korteista, kunhan ne saapuvat. Tilasin kortit hyvissä ajoin, sillä kerran paketti oli eksynyt matkalla ainakin Saksaan ja Ranskaan ja se oli viimein postiluukusta tipahdettuaan täynnä X-Rayed -leimoja. Epäilyttäviä kortteja!

Kuvassa on viime jouluna postaamani viski-taatelikakku, joka tulee koristamaan tämänvuotisia joulukorttejani. Väliin kiinnitän kartonginpalan, johon kirjoitan reseptin. Helppoa ja kivaa, eikä joulukortti varmasti huku tusinakorttien joukkoon.

P.S. Jos et jaksa itse nähdä vaivaa joulukorttien eteen, Animaliasta voi tilata joulukortteja euron kappalehintaan. Kortissa on allekirjoittaneen ottama kuva ja sisälehdellä suklaisen glögikakun resepti.

10 vastausta kirjoitukseen “Ruokabloggaajan joulukortit

 1. Heh, itsekin olen Moo.comista tilannut juurikin minicardseja, ja hintalaatusuhde on erinomainen, 100 korttia kun kuitenkin maksaa sen 13-15 euroa, mikä suomalaisiin painoihin verrattuna on naurettava summa. :)
  Joulukortit sen sijaan olen teettänyt useampana vuotena juurikin Ifolorilla, ja laatu on ollut hyvää, joten kyllä sitäkin voi suositella, siinä taas katsoin, että pieni määrä kortteja tulee halvemmaksi kuin esimerkiksi Moo.comissa, sillä itse tarvin vain yksinkertaisen kortin, en taittokortteja. Myös Ifolorilla sai kustomoitua kortin selkäpuolen tekstillä, sanottakoon kyllä, että muokkausmahdollisuudet ovat tälläiselle fonttikrantulle vähän turhan rajoitetut, mutta kelpaavat silti.

  Ideasi on tosi hauska, varmasti ilahdutat kovasti läheisiäsi tänäkin vuonna mainioilla korteilla. :)

  Sitten vielä loppuun yksi ehdotus/pyyntö – olisiko blogin rss-feediä mitenkään mahdollista saada täytenä, eli että koko blogitekti näkyisi rss-readerissa. Minusta kun on paljon kätevämpää selata syötteitä, jos niissä on koko teksti, eikä tarvi avata aina uusia selaimen välilehtiä nähdäkseen loputkin tekstistä, etenkin kun tuppaan olemaan sitä sorttia, jolla niitä välilehtiä on selaimessa auki jo valmiiksi usein toista kymmentä. Olisi myös kiva, mikäli kuvatkin näkyisivät rss-virrassa. :)

 2. Kiitos tuosta vinkistä,menenkin tutkimaan sitä Moo-sivustoa.Sun kuvat ovatkin niin nättejä,että sopivat loistavasti vähän erilaisiin joulukortteihin.

 3. Riisa, Ifolorin kortit on kyllä tosiaan reilusti halvempia (ja siellä taitaa olla vielä joku alekin parhaillaan), ja vaikkei kuvan laadussa olisikaan eroja, niin arvostan silti kustomointimahdollisuuksia ja kierrätyspaperista valmistettuja kirjekuoria, jotka Moo tarjoaa.
  Siitä en tiedä kuinka paljon läheiset ilahtuu tämän vuotisista joulukorteistani, kun huutelen asiasta jo puolitoista kuukautta ennen joulua julkisilla kanavilla ;)

  Ja mitä tuohon rss-feediasiaan tulee, niin välitän terveiset miehelle, joka hoitelee tota taustatyötä. Chocochiliin on toivottavasti piakkoin tulossa muitakin uudistuksia, joten yritetään hoitaa tuo siinä samalla.

  Yaelian, kiitos :) Jos osaa piirtää, niin reseptikortteja voisi mainosti tehdä myös kokonaan käsin…

 4. Mahtava idea, rippaan sen itselleni ja laitan työpaikan väriprintterin laulamaan joku kaunis ilta työpäivän päätteeksi 8)

 5. Ei pöllömpi idea tilata hyvissä ajoin, koska Britanniassa on kuuleman mukaan taas ollut postilakkoja ja postinkulku tökkinyt pahemman kerran. Täältä sinne lähetetty paketti ainakin reissasi melkein kolme viikkoa, vaikka nopeimmillaan menee parissa päivässä.

  Ja no worries, veikkaan että kortit ilahduttavat ”meitä läheisiä” ihan yhtä paljon, vaikka niistä on huudeltu yleisillä foorumeilla ;)!

 6. pisama, kiva kuulla :)

  Hanna, ainiin se postilakkokin vielä… Parempi olla aina ajoissa liikkellä!

 7. Meillä on jo karkit kokattu ja kuvattu, seuraavaksi sitten kortin vääntöön:). Töissäkin kehuttiin ideaasi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Verified by MonsterInsights