Joulukortit Animaliasta

Tänä vuonna joulukortit kannattaa tilata Animaliasta! 2-osaisen joulukortin kuva on minun ottamani ja sisältä löytyy kehittelemäni jouluisten pikkukakkusten ohje. Korttien tuotto menee tietysti eläinoikeustyöhön!


Nämä pikkukakkuset ovat niin hyviä, että kortteja kannattaa tilailla jo ihan reseptin vuoksi ;)

Taidan itse jättää askartelut väliin tältä vuodelta, mutta joulukortteja voi tietysti tehdä itsekin, jos valmis kortti ei miellytä.

10 vastausta kirjoitukseen “Joulukortit Animaliasta

  1. Mä olen ihastunut vegaanileivonnaisiin, vaikka lakto-ovo olenkin. Kananmuna kai kuivattaa leipomuksia, juuri leipomani vegaanimuffinssit olivat ihanan meheviä!

    Tilasin kortteja. :)

  2. Pia, nuo reseptikortit, joita olen aikasempina vuosina tehnyt itse, on olleet aina huippusuosittuja :) Eikä mulla ole mitään veganisminedistämisagendaa siinä taustalla, mutta kuka nyt ei haluaisi jotain hyvää joulureseptiä kauniilla kuvalla? :)

    Tiia, mainiota!

    Nina & Kamomilla, kiitos :)

  3. SK, kiitos vinkistä! Taidan kuitenkin pitää joulusuklaareseptit täällä Chocochilin puolella, en oikein innostu ajatuksesta, että ”lähetetyn kuvan tai videon jälleenjulkaisu- ja edelleenluovutusoikeudet siirtyvät Ilta-Sanomille” tai tuotepalkinnosta, joka on kuitenkin jotain maitosuklaata :/

  4. Hei! Löysin juuri blogisi ja tykkään hirmuisesti! Ihanaa löytää hyviä vegaaniruokablogeja :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Verified by MonsterInsights