Joulukuun ruokahaaste: tyrni

Marraskuun ruokahaasteen voitto rapsahti tähän osoitteeseen granaattiomenacouscousin ansiosta. Kiitos äänestäneille! Voittajana saan kunnian järjestää joulukuun ruokahaasteen, jonka aiheena on tällä kertaa tyrni.


Joulukuun ruokahaaste palvelee tällä kertaa omia tarpeitani, sillä kuten aikasemminkin kerroin, olen kipeästi uusien tyrnireseptien tarpeessa! Resepti saa olla suolaista, makeaa tai juotavaa ja mainiosti käyvät myös jouluiset reseptit. Ehkä teillä syödään tänä jouluna seitankinkkua tyrnikastikkeella tai juodaan tyrniglögiä?

Reseptiin voi käyttää tyrniä niin marjoina kuin erilaisina jalosteina, pääasia, että haasteruoassa tai -juomassa on tyrniä jossain muodossa.

Joulukuun 2010 ruokahaasteen säännöt

Osallistuminen

Joulukuun 2010 ruokahaasteeseen voivat osallistua kaikki blogia pitävät henkilöt (blogin ei siis tarvitse olla ruokablogi). Jos haasteruoan resepti ei ole osallistujan oma, on postauksessa kohteliasta ilmoittaa ohjeen alkuperä.

Haasteruoka tulee kokata ja blogata 2.-23.12.2010 välisenä aikana. Haasteen aiheena on käyttää tyrniä jossain muodossa ruokaan/juomaan/jälkiruokaan. Haasteeseen osallistutaan ilmoittamalla haastepostauksen osoite tai tekemällä postauksesta linkki (ohje) tämän tekstin kommenttiosioon.

Haasteeseen ilmoittautuminen päättyy torstaina 23.12.2010 klo 23:59, jolloin haastepostausten osoitteiden on oltava tiedossani. Osallistuessasi annat luvan myös kyseisen linkin takaa mahdollisesti löytyvien kuvien käyttöön haasteruokien yhteenvetopostauksessa ja siihen, että kuvien kokoa saa muuttaa äänestysbloggauksessa. Luonnollisesti suostut myös keksimään ja järjestämään seuraavan ruokahaasteen, mikäli voitat haasteen!

Marraskuun ruokahaasteen järjestäjänä jäävään itseni sekä kilpailusta että varsinaisesta äänestyksestä.

Äänestäminen

Haasteeseen määräaikaan mennessä ilmoitetut postaukset julkistetaan perjantaina 24.12.2010, jolloin alkaa myös äänestys. Äänestystapa ilmoitetaan haastepostausten julkistamisen yhteydessä. Kuka tahansa (paitsi minä) saa äänestää.

Äänestysaika päättyy torstaina 30.12.2010 klo 23:59. Jos äänestyksen päättyessä useammalla postauksella on yhtä paljon ääniä, arvotaan voittaja näiden postausten joukosta. Marraskuun ruokahaasteen voittaja julkistetaan perjantaina 31.12.2010.

Tammikuun 2011 ruokahaaste

Joulukuun 2010 ruokahaasteen voittaja järjestää tammikuun 2011 ruokahaasteen. Aiheen valinta, säännöt ja aikataulu ovat hänen päätettävissään. Jos voittaja ei tee uutta haastetta 5.1.2011 klo 23:59 mennessä, haastevastaus siirtyy toiseksi tulleelle ja niin edelleen, mutta tästä tiedotan sitten uudelle järjestäjälle henkilökohtaisesti.

 

21 vastausta kirjoitukseen “Joulukuun ruokahaaste: tyrni

  1. Onnea voiton johdosta Elina! Tyrni onkin sellainen aines,jota saan täällä ainoastaan kosmeettisissa tuotteissa,joten jään kiinnostuneena seuraamaan,mitä muut siitä saavat aikaiseksi.

  2. Onnea voitosta! Meni kerrankin oikeaan osoitteeseen ;) Kiva haaste, ties vaikka osallistuisin pitkästä aikaa.

  3. Hannele,
    näyttää mahtavalta! Tuosta saisi varmasti kehiteltyä vegaaniversionkin – erityisesti tuo tyrnivaahto täytyy laittaa kokeiluun :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Verified by MonsterInsights