Syyskuun ruokahaasteen voittaja

Ankerias Vipunen ja Tofu teriyaki Paavo Arhinmäelle on voittanut syyskuun ruokahaasteen! Ääniä kisassa annettiin huikeat 274 kappaletta. Tarkemmat tulokset voi lukea äänestyspostauksesta. Lämpimät onnittelut voittajalle! Jäämme mielenkiinnolla odottamaan, mitä seuraava ruokahaaste pitää sisällään.

Syyskuun ruokahaaste: vegaani tulee kylään!

Chocochili voitti sadonkorjuupastalla elokuun ruokahaasteen, jossa oli aiheena sienet. Kiitos kovasti äänestäneille! Minun tehtäväkseni jäi siis järjestää tämän kuukauden haaste. Ajattelin ensin valita taas jonkun tietyn raaka-aineen aiheeksi, mutta koska kyseessä on haaste, tässä sitä varmasti riittää useimmille. Mitä kokkaat, jos vegaani tulee kylään?

Sadonkorjuupasta

Kantarelleja, kesäkurpitsaa, pensaspapuja ja sipulia, eli sesongin herkkuja täysjyväspagetin kera. Nam!

Glögihaasteen äänestys

Joulukuun ruokahaasteen aiheena oli glögi. Jouluinen juoma innosti 18 bloggaajaa kehittelemään aiheesta oman reseptinsä, joka sai olla juoma tai suolainen tai makea ruoka. Nyt on aika äänestää voittaja!

Joulukuun ruokahaaste: glögi

Osallistuin ruokahaasteeseen viimeksi tasan vuosi sitten, ja silloinkin tuli voitto kotiin! Tällä kertaa äänestäjät valitsivat lohturuokahaasteen voittajaksi omena-kookosbostonin. Seuraavan ruokahaasteen järjestäminen jäi siis minun vastuulleni, ja aiheena olisi nyt joulukuun ajan glögi.

Omena-kookosboston

En tiedä onko syy taannoisessa Havaijin-reissussa vai missä, mutta olen viime aikoina himoinnut kookosta ihan joka muodossa. Kookos taipuu loistavasti myös supisuomalaisen pullan täytteeksi.

Verified by MonsterInsights