Joulukuun ruokahaasteen voittaja

…on Keittiökameleontin mantelipannacotta tyrnikastikkeella!


Ruokahaasteessa annettiin ääniä yhteensä 120 kappaletta. Voittaja sai 24:llä äänellä 23% äänistä, seuraavaksi tullut tyrnisacher 20% äänistä ja kolmanneksi eniten ääniä korjasi tyrnivaahtotäytteiset toffeecannelonit 18%:in äänisaalilla. Kärkikolmikko oli lopulta yllättävän tasainen, vaikka mantelipannacotta johtikin kisaa koko äänestyksen ajan.

Onnea Keittiökameleontille! Mielenkiinnolla jäämme odottamaan seuraavaa haastetta. Voittajan tulee postata seuraava haaste 5.1.2011 23:59 mennessä, muuten tammikuun ruokahaasteen järjestäminen jää seuraavaksi eniten ääniä saaneen hartioille.

4 vastausta kirjoitukseen “Joulukuun ruokahaasteen voittaja

  1. Wautsi, ihana yllätys, kiitos hurjasti kaikille äänestäneille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Verified by MonsterInsights