Vegaanin suklaakalenteri ja ajatuksia joulusta

Joulunvihaaja on huomannut haaveilevansa töissä hyasinteista ja amarylliksistä jo lokakuun puolella, virittäneensä jo jouluvalot parvekkeelle ja nyt hankki vielä suklaakalenterinkin. Pitäisiköhän tästä huolestua?


Toivottavasti teidän lukijoiden joukossa ei ole joulunvihaajia, sillä tämä alkaa pahasti näyttää siltä, että Chocochilin tontilla innostutaan joulusta joka vuosi vähän enemmän ja aikaisemmin :) Teini-ikäisenä iski monta vuotta kestänyt jouluahdistus, mutta viime vuosina olen taas oppinut arvostamaan joulun hyviä puolia kaiken sen turhan krääsän ja hössötyksen takaa.

Olemme viettäneet miehen kanssa aika monta joulua kahdestaan kotona niin, että olemme tuijottaneet elokuvia kaikki päivät ja syöneet lanttulaatikon sijaan tortilloja. Ja oikeasti jos joulu ei kiinnosta, niin ei sen inhoamiseen kannata tuhlata energiaa! Tavarataloissa soivat joululaulut, suklaarasiavuoret ja kiukkuiset ihmiset voi ihan yhtä hyvin ohittaa olankohautuksella. Vaikka olenkin pikkuhiljaa innostunut joulusta uudelleen, en edelleenkään aio ottaa mitään stressiä joululahjojen hankkimisesta (en osta vain ostamisen pakosta, jos mieleen ei tule hyviä ideoita) tai jouluruokien väsäämisestä. Jos töissä ei olisi niin kiire juuri ennen joulua, niin totta kai tekisin kaikki jouluruoat itse porkkanalaatikosta suklaakonvehteihin, mutta vain siksi, että se on hauskaa, enkä pelkästä velvollisuudesta. Tortillamenu jouluna toimii aivan yhtä hyvin, jos muuhun ei jää aikaa :)

Vietitpä sitten joulua miten tahansa, niin yksi kiva juttu joulun odotuksessa oli tämä vegaaninen suklaakalenteri, josta olikin jo juttua Chocochilin Facebook-sivuilla. Lukija vinkkasi, että kalenteria saa tilattua Suomessa ainakin Hyvinvoinnin tavaratalosta. Pakkohan se oli sieltä ostaa, ettei vaan jää ilman.

Chocochili toivottaa stressitöntä joulunodotusta kaikille ja palaa vielä asiaan ennen joulua mahdollisimman monen uuden joulureseptin kera!

4 vastausta kirjoitukseen “Vegaanin suklaakalenteri ja ajatuksia joulusta

  1. Just eilen Sokoksen kuvaston pärähtäessä postiluukusta mietin että milloin saa ostaa ekat Booja Booja -rasiat :D

  2. nonnis, ah ne Booja Boojan konvehdit on kyllä jotain niiiin hyvää! Täytyykin marssia Sokokselle pikapuolin ;)

  3. Oi vitsit! Vegaaninen suklaajoulukalenteri! En tiennytkään sellaisia olevan… :D

  4. Heh, mähän tilasin samantien! Itse en karkkia/suklaata sellaisenaan syö mutta jospa mies ilahtuisi. En ole jouluihimisiä mutta tää jouluruoafiilistely alkaa kyllä joka vuosi ajoissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Verified by MonsterInsights