Joulukuun ruokahaaste: glögi

Osallistuin ruokahaasteeseen viimeksi tasan vuosi sitten, ja silloinkin tuli voitto kotiin! Tällä kertaa äänestäjät valitsivat lohturuokahaasteen voittajaksi omena-kookosbostonin. Seuraavan ruokahaasteen järjestäminen jäi siis minun vastuulleni, ja aiheena olisi nyt joulukuun ajan glögi.


Meillä ollaan syys- ja talvikaudella glögin suurkuluttajia. Keittelen itse glögiä jo syyskuusta lähtien, eikä glögi muuten ole hullumpaa kesälläkään kylmänä nautiskeltuna! Miten teillä juodaan tai syödään glögiä?

Ruokahaasteen toteuttamistapa on muuten vapaa, mutta haasteeseen osallistuvan reseptin täytyy olla joko jännittävä uusi glögiresepti tai vaihtoehtoisesti ruoka tai jälkiruoka, joka sisältää glögiä.

Ruokahaasteeseen voivat osallistua kaikki blogia pitävät henkilöt, blogin ei siis tarvitse olla ruokablogi. Osallistua voi vain yhdellä ruoalla per blogi. Jos haasteruoan resepti ei ole itse keksitty, on kohteliasta mainita ohjeen alkuperä.

Haasteeseen ilmoittautuminen tapahtuu 4.- 24.12.2011 välisenä aikana jättämällä haastepostauksen osoite tämän postauksen kommenttiosioon. Myös haastepostauksen tulee olla julkaistu tuolla jaksolla.

Haasteeseen osallistuessaan bloggaaja antaa luvan myös lähetetyn linkin takaa mahdollisesti löytyvien kuvien käyttöön ja niiden koon muuttamiseen haasteruokien yhteenvedossa.

Haasteeseen määräajassa ilmoitettujen ohjeiden yhteenveto julkaistaan 25.12.2011, jolloin alkaa myös äänestys. Kisan järjestäjänä en osallistu äänestykseen enkä varsinaiseen kilpailuun.

Äänestysaika päättyy 29.12.2011 ja voittaja julkistetaan 30.12.2011. Joulukuun 2011 ruokahaasteen voittaja järjestää tammikuun 2012 ruokahaasteen. Voittajan tulee julkaista uusi haaste blogissaan viimeistään 5.1.2012. Jos uutta haastetta ei kuulu määräaikaan mennessä, järjestelyvastuu siirtyy toiseksi tulleelle, sen jälkeen kolmanneksi sijoittuneelle jne.

Onnea kisaan!

23 vastausta kirjoitukseen “Joulukuun ruokahaaste: glögi

  1. Onpas hyvä ja ajankohtainen aihe! Täälläkin olen keittänyt glögejä,sillä sisällä on iltaisin tosi kylmää ja glögi lämmittää kivasti.

  2. Glögi – mikä ihana aihe! Avataan kisailu. Aattoyön kruunaa kullankeltainen ja huumaavan tuoksuinen tähtiglögi. Tämä aattoyön tähtiglögi osallistuu joulukuun ruokahaasteeseen ja levittää virtuaalista glögintuoksua joka soppeen.

    Ohje löytyy täältä: http://wp.me/p1RJid-o8

    Terveisin, Mari/Jotain Maukasta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Verified by MonsterInsights