Plevna

Mitä turkulaiset tekee vapaapäivänä? Lähtee Tampereelle syömään!


Panimoravintola Plevna on vakiopaikkojamme Tampereella, jos kaupunkiin eksytään syystä tai toisesta. Paikkahan muistuttaa perinteistä saksalaista olutravintolaa ja ruokalista pursuilee erilaisia makkararuokia. Ehkä vähän yllättäen joukosta on aina löytynyt kuitenkin vähintään yksi vegaanivaihtoehto!

Viime kesänä söin Plevnassa vegaanista currywurstia, joka oli todella hyvää ja sopi mainiosti oluen kyytipojaksi. Se annos oli ikävä kyllä nyt kadonnut ruokalistalta ja tarjolla oli enää soijastroganoffia, eli soijasuikaleita soijakermakastikkeessa. Annos ei yltänyt mainion currywurstin tasolle, mutta vatsan sai kyllä täyteen eikä tarvinnut syödä pelkkiä juureksia. Mahtavaa, että aika moni ravintola alkaa pikkuhiljaa oivaltaa, että kasvissyöjät arvostavat suuresti, jos ruoassa on proteiinia!

Plevnaan kannattaa syömisen lisäksi kyllä mennä maistelemaan myös oluita. Jos on ensikertalaisena liikkellä, saa oluista valita mieleisensä maistelupaketin.

Suosittelen!

2 vastausta kirjoitukseen “Plevna

  1. Tuollakin täytyisi poiketa. Oma projektini jyväskylässä pitää minut vain kiireisenä :)

  2. Paikkakuntalaisena ollaan tuolla käyty jonkun kerran – heidän simansa on ihanaa! Viime syksynä käytiin syömässä, ja minulle sattui kyllä huono annos. Se oli muistaakseni jonkinlainen punajuuripihvi. Hyvä tietää, että toivoa paremmasta ruoasta kuitenkin on. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Verified by MonsterInsights