Mansikka-persikkadrinkki

Ilmat lämpenee, juomat kylmenee!


Onnistuin eilen kärventämään kummatkin käsivarret ulkona, joten tänään on ollut ohjelmassa lähinnä sisätiloissa viihtymistä. Kylmien juomien nautiskelu sisäisesti auttanee sekin vähän? :)

Mansikka-persikkadrinkki

Kahdelle

 • 2 kypsää persikkaa
 • kourallinen mansikoita
 • 1 tl raastettua inkivääriä
 • 0,5 limen mehu
 • 1 tlk ginger alea
 • rommia ja sokeria maun mukaan
 • jääpaloja
 1. Soseuta persikat ja mansikat sauvasekoittimella.
 2. Lisää inkivääri, limen mehu ja ginger ale ja surauta vielä kaikki aineet sekaisin.
 3. Sekoita joukkoon rommi ja tarvittaessa hiukan sokeria.
 4. Kaada juoma laseihin jääpalojen päälle ja nauti heti.

Alkostakin saa muuten nykyään mun lempirommia!

P.S. Nyt on muuten taas sopiva aika vuodesta kaivaa Viiden tähden vegaani esille kirjahyllystä, sillä sieltä löytyy aika paljon reseptejä, joissa hyödynnetään juuri nyt parhaimmillaan olevia raaka-aineita! Kokeile vaikka kirsikkapiirasta, mansikka-ananasgranitaa tai lämmintä peruna-tomaattisalaattia :)

4 vastausta kirjoitukseen “Mansikka-persikkadrinkki

 1. Mansikathan on muuten myös ulkoisesti hyviä auringon polttamalle iholle: pari mansikkaa levitettynä naamioksi kärtsänneelle kohdalle auttaa kummasti. Ja ihan varmasti tuo drinksu tehoaa palaneen ihon hoitoon myös sisäisesti nautittuna! Rommia saa muuten myös luomuna nykyään, vaikkakaan pullo ei ole noin hieno…

  1. Fairly Frivolous, kiitos vinkistä! Toi mansikkahomma varmaan vähän helpottaa oloa, mutta en kyllä raaski ihan näin isoon auringonpolttamaan tuhlata mansikoita – syön ne mieluummin! Kummatkin käsivarret on palaneet olkapäästä ranteeseen, joten siihen tuhraantuu vähän turhan monta kallisarvoista mansikkaa… :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Verified by MonsterInsights