Ilmoitusluontoinen asia

Tulppaanimaa kutsuu kuukaudeksi! Päätin sisällyttää floristiopintoihini työharjoittelun ulkomailla, joten seuraava kuukausi kukkakaupassa Alankomaissa pitää minut toivottavasti sen verran kiireisenä, että Chocochili hiljentynee hetkeksi.


En ole vielä ihan varma, millaiset kokkaus- ja netinkäyttömahdollisuudet minulla on paikan päällä, joten täällä saattaa olla hiljaista lähiviikkoina. Myös kommenttien hyväksymisessä ja niihin vastaamisessa saattaa esiintyä viivettä, mutta toivottavasti olette kärsivällisiä!

Jos tällä tontilla on hiljaista, niin Chocochilin löytää Facebookista, jonne varmasti päivittelen kuulumisia silloin tällöin. Allekirjoittaneen löytää myös omalla nimellään Pinterestistä.

Nauttikaahan Suomen sateisesta syksystä ja palataan viimeistään marraskuussa!

P.S. Muistakaahan muuten edelleen äänestää Chocochiliä Gloria Blog Awardseissa. Mikä oliskaan kivempaa, kuin palata takaisin Suomeen kirjoittamaan Suomen suosituinta ruokablogia ;) Äänestää muuten voi kuulemma myös jättämättä yhteystietoja, jos Glorian vuosikerran voittaminen ei kiinnosta.

7 vastausta kirjoitukseen “Ilmoitusluontoinen asia

  1. Kuulostaapa mukavalta! Oiken antoisia hetkiä Hollannissa kukkien kanssa;siellä minäkin olen jonkin aikaa asunut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Verified by MonsterInsights