Sandron ihana vegebrunssi

Piipahdimme eilen Helsingissä Gloria Blog Awardsien juhlahumussa ja tänään aamulla suuntasimme Sandron vegebrunssille.

sandro

Olen niitä ihmisiä, joiden mielestä aamupala todellakin on päivän tärkein ateria. En liikahda arkisinkaan yhtään mihinkään, ennen kuin saan ruokaa koneeseen. Vapaapäivinä on ihanaa nautiskella aamiaista pidemmän kaavan mukaan, ja kävisin kyllä mielelläni ravintolabrunsseillakin, mutta vegaani ei niistä yleensä hirveästi ilostu. Sandrossa on alkusyksystä lähtien tarjoiltu kasvisbrunssia lauantaisin, ja sieltä sai vegaanikin mahan täyteen!

Sandron vegebrunssin tarjottavat olivat kaikki saaneet innoituksensa Pohjois-Afrikasta ja Lähi-idästä, joten ruokien maut sopivat loistavasti yhteen. Tarjolla oli kylmistä ruoista koostuva pöytä jossa oli mm. couscousta, quinoasalaattia, viininlehtikääryleitä, paria erilaista vihersalaattia, marinoituja porkkanoita, hummusta, baba ganoushia, harissaa, marinoituja oliiveja, leipää ja hedelmiä. Lämpimien ruokien puolelta löytyi linssipataa, munakoiso-tomaattivuokaa ja soijasuikaleita. Oli kyllä pieni pettymys, kun tarjolla ei ollutkaan nettisivuilla mainittua seitania! Suurin osa tarjottavista taisi olla vegaanista, mitä nyt jokunen fetajuustosalaatti oli joukossa.

Jälkkäriosastolla vegaanista oli gluteenittomat browniet, banaani-mantelikakku ja halva. Lisäksi hintaan kuului lasillinen kuohuviiniä. Juomaosastolla oli lisäksi mehuja, smoothieita, kahvia ja minttuteetä.

sandro2

Vegaanina on tottunut saamaan ravintolassa useammin huonoa ja ylihinnoiteltua ruokaa, joten osaan kyllä arvostaa niitä hetkiä, kun ravintolassa saa ajatuksella tehtyä ja maukasta syötävää! Sandron brunssilla tuli vatsa täyteen ja muutenkin visiitistä jäi hyvä fiilis. Henkilökunta oli ystävällistä, ruoka ihanaa, tunnelma rento ja hintakin kohdallaan. Eikä sekasyöjäseuralainenkaan jäänyt kaipaamaan munia tai pekonia. Chocochili suosittelee!

Sandron vegebrunssi lauantaisin 10-15

Kolmas linja 17

http://sandro.fi/

P.S. Gloria blog awardseissa ei tullut voittoa kotiin, mutta palkinnot menivät kyllä ansaitusti ihan oikeisiin osoitteisiin! Pääsimme mekin kuitenkin pönöttämään punaiselle matolle. Osaan onneksi olla vähän rennommin kameran toisella puolella :D

9 vastausta kirjoitukseen “Sandron ihana vegebrunssi

 1. Sun pitäisi kyllä käydä useammin Helsingissä, sillä sulta saa todella hyviä ravintolavinkkejä! Tämä Sandrokin on mulle ihan vieras paikka vaikka asun melkein nurkan takana. Sama juttu sen edellisen Helsinki-postauksesi kanssa! Jännä juttu miten Helsingissä asuvana voi olla niin pihalla kaupungin ruokatarjonnasta. Kai sitä jotenkin vain urautuu niihin vanhoihin, hyväksi todettuihin vaihtoehtoihin. Onneksi te blogistit korjaatte tilanteen! =)

  1. Heh, ehkä sitä osaa ulkopaikkakuntalaisena paremmin noukkia ne rusinat pullasta :) Mutta olispa tällainen paikka Turussakin!

 2. Oi, tuota on kehuttu paljon! Itse syön kalaa ja maitotuotteita, mutta silti koen, että monet brunssit ovat rahantuhlausta. Sandron valikoima vaikuttaa ihanan monipuoliselta ja erilaiselta, aidoilta mauilta.. Pakko mennä käymään seuraavalla helsingin reissulla! ja oikein edustava gaalakuva! :)

  1. Suosittelen ehdottomasti! Niin ja kannattaa tehdä pöytävaraus – muuten paikalle lienee aika turha edes yrittää.

 3. Olen käynyt Sandrossa vaan istumassa iltoja viiniä juoden. Kertaakaan en ole vielä siellä syönyt. Jotkut ovat kehuneet, toiset sanoneet, että taso on vahvasti vaiheteleva. Noin yleisesti diggaan Richardin keittiöistä (Siltanen, Shangai Cowbo, Flown New York Ninja), joten varmasti uppoisi myös Sandron menu. Täytyykin ehkä kokeilla juuri tuota brunssia :)

 4. Minäkin testasin Sandron vegebrunssin loppukesästä, ja olihan se mainio! Seitania oli tarjolla sillä kerralla, ja se oli taitavasti marinoitua. Hummus ja artisokat ja kaikki, nam nam. Erityispisteet gluteenittomista herkuista. Kiva, että viljoja välttävät huomioidaan.

  Oikeastaan onni, ettei brunssipaikka sijaitsee eri kaupungissa, muuten tulisi varmasti käytyä hyyyyvin usein. :)

  1. No joo, istuisin tuolla itsekin varmasti kaikkina sellaisina lauantaiaamuina, kun en ole töissä :) Ehkä siis ihan hyvä, että paikka ei sijaitse Turussa…

  1. Mä kyllä olin näkevinäni sut pari kertaa, mutta olit aina niin tiiviisti jutuissa jonkun kanssa, että en kehdannut tulla häiritsemään. Seuraavissa kekkereissä sitten :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Verified by MonsterInsights