Herneenversosmoothie

Itse kasvatetut herneenversot ovat loistava pohja vihersmoothieille!

herneenversosmoothie

Minulla on ollut koko kevään ikkunalaudalla jatkuvasti kasvamassa herneenversoja. Ne kasvavat lähes itsestään, eikä hoidoksi tarvita muuta kuin vettä ja valoa. Herneenversot ovat paitsi ihania esimerkiksi salaattien pohjana, myös smoothieissa. Niistä saa mainion vihersmoothien pohjan, joka on täynnä vitamiineja. Kaupan herneenversot ovat usein puisevia ja kitkeriä, mutta itse kasvatetut versot sen sijaan meheviä ja pehmeän makuisia.

herneenversot

Herneenversosmoothie

1-2 annosta

  • 150 g pakastettuja mangokuutioita
  • 2 reilua kourallista herneenversoja
  • 1/2 kurkku
  • pätkä inkivääriä kuorittuna
  • vettä
  1. Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja anna koneen käydä kunnes smoothie on tasaista.
  2. Lisää samalla vettä joukkoon sen verran, että smoothie on sopivan paksuista.
  3. Kaada laseihin ja nauti heti.

P.S. Ohjeet idätykseen ja versotukseen löydät paitsi netin syövereistä, myös Vegaanin keittiössä -kirjastani. Suurkiitokset teille kaikille, jotka olette ostaneet kirjan itsellenne! Opuksesta nimittäin tulee ihan pian jo 3. painos! :)

2 vastausta kirjoitukseen “Herneenversosmoothie

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Verified by MonsterInsights