Helpot raakapallot

Yhteistyössä GoGreen – Oletteko huomanneet, että GoGreeniltä on tullut ruokakauppoihin helppoja valmiita sekoituksia, joilla voi itse tehdä raakapalloja ja -patukoita sekä siemennäkkäriä?

gogreen_raakapallot1 (1 of 1)

GoGreenin Go Raw -sekoitukset ovat kiireisen kokin pelastus. Aikaa ei tarvitse kuluttaa kymmenen eri ainesosan etsiskelyyn, vaan terveelliset välipalat syntyvät hetkessä yhden pussin aineksista. GoGreenin Go Raw -sarjaan kuuluu raakapallo- ja -patukka-ainekset, siemennäkkäriainekset sekä chian- ja hampunsiemeniä. Näillä saa loihdittua fiksummat välipalat hetkessä, eikä kaapinpohjalle jää roikkumaan avattuja pusseja.

Kirjoittelinkin jo edellisessä postauksessa, että yrittäjäksi ryhdyttyäni myös ruokatavat ovat lähteneet ihan lapasesta. Lounastauko kestää nykyään noin neljä minuuttia ja vihannesten sijaan syön suklaata. Fiksummat välipalat otetaan siis uudestaan työn alle tänä vuonna. Kiireessäkin nämä välipalat ehtii pyöräyttää itse ja taatusti tietää, mitä ne sisältävät.

gogreen_raw (1 of 1)

Go Raw -raakapalloaines koostuu seuraavista: taateli, kurpitsansiemen, saksanpähkinä, goji-marja, kakaopapupalat ja auringonkukansiemen.

Go Raw -raakapallot

Lisää 1/2 pussin sisällöstä ja 1/2 dl vettä monitoimikoneeseen* ja sekoita noin minuutti. Lisää loput pussin sisällöstä ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Muotoile taikina palloiksi ja kuorruta haluamallasi tavalla.

* Ainesten sekoittaminen onnistuu myös tehokkaalla sauvasekoittimella tai sauvasekoittimen leikkurilisäosalla. Aivan yhtä sileää ei silloin saa, mutta mielestäni raakapalloissa saakin olla vähän pureskeltavaa :)

Kuorrutusvinkkejä:

Go Raw -mixit ovat siitä kivoja, että niitä voi myös muunnella helposti erilaisilla kuorrutteilla. Raakapallot ja -patukat ovat harvoin sellaisenaan kovin esteettisiä, mutta ne voi pyöräyttää vaikka seuraavissa kuorrutteissa:

  • kookoshiutaleet
  • (raaka)kaakaojauho
  • murskatut gojimarjat
  • pähkinärouhe
  • siemenrouhe
  • matcha-jauhe
  • sulatettu suklaa

gogreen_raakapallot2 (1 of 1)gogreen_raakapallot3 (1 of 1)

sponssi_musta (1)

Yhteistyössä GoGreen

7 vastausta kirjoitukseen “Helpot raakapallot

  1. Todella monipuolinen tuote ja tervetullut vaihtoehto kiireen keskelle, kun helppoja ja nopeita välipaloja kaivataan :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Verified by MonsterInsights