#meollaanfoodlover

Tarkkasilmäisimmät ovatkin huomanneet, että blogin sivupalkkiin ja alareunaan on ilmestynyt uuden näköinen boksi. Chocochili on nykyään osa Blogiringin ja Indiedaysin Foodlover -yhteisöä. Mahtavassa seurassa!

foodlover

Chocochilissä kaikki jatkuu niin kuin ennenkin, mutta oma blogiyhteisö muutti hieman muotoaan ja samalla avautui uusi upea Foodlover.fi -sivusto, josta löytyy saman katon alta monta mahtavaa ruoka- ja leivontablogia.  Mukana on edelleen monet ihanat blogit, joiden kanssa olen ollut osana samaa blogiyhteisöä jo Blogiringin alkuajoista lähtien.

Olen maannut viimeiset kaksi päivää sohvalla kuumeessa ja ne hetket kun olen ollut hereillä, olen selaillut blogiyhteisöni uusia blogeja ja löytänyt monia uusia hyviä tuttavuuksia! Olen ollut viimeisen vuoden niin kiireinen, että olen vähän kuin tipahtanut blogimaailman uusimpien tuulien ulkopuolelle ja tyytynyt seurailemaan niitä samoja vanhoja blogeja kuin aina ennenkin.

Kokit ja Potit -blogin Hannele heitti hetki sitten ilmoille #meollaanfoodlover -haasteen, jossa pyydettiin kertomaan ja jakamaan omat viisi suosikkiblogiaan Foodlover-yhteisöstä. Jos kaipaat marraskuun pimeinä iltoina uutta luettavaa, tässä on omat viisi suosikkiani Foodlovereista :)

Viimeistä murua myöten on helsinkiläisen Saaran kasvisruokapainotteinen blogi, joka hurmaa upeilla kuvillaan ja kekseliäillä resepteillään. Saaran blogista löytyy paljon myös vegaaneille sellaisenaan sopivia reseptejä, joten suosittelen ehdottomasti laittamaan tämän lukulistalle! Itse olen viime aikoina ruksinut to do -listalle muun muassa nämä herkulliset kikhernetacot.

Kokit ja Potit on sinulle, jos rakastat itse tekemistä ja arvostat raaka-aineita. Pidän Hannelen kekseliäistä, mutta silti helpoista resepteistä, joista on helppo napata ideoita myös vegaanin keittiöön. Parasta Kokit ja Potit -blogissa on kuitenkin puutarhajutut! Hannele on innokas kotipuutarhuri ja tästä blogista löytyy ihan loistavia vinkkejä esimerkiksi tomaattien kasvattamiseen. Tsekkaa puutarhahommat keittiöpuutarha -tagin alta!

Life Tastes Good -blogiin suuntaan, kun kaipaan inspiraatiota terveellisemmille kokkailuille. Ann-Marie kokkaa pääasiassa vegaanista ruokaa ja herkullisen näköisiä raakaherkkuja ja gluteenittomia luomuksia. Esimerkiksi nämä gluteenittomat kurpitsapannarit näyttävät ihan superhyviltä!

Hannan soppaa olen seurannut jo vuosikausia. Sieltä löytyy aina uusia ideoita, erityisesti sesongit huomioiden. Viime aikoina olen kuolannut esimerkiksi mausteisen uuniomenasoseen perään. Hannan sopasta on aina kiva lueskella myös uusia ravintola-arvioita.

Gurmee -blogin puoleen kannattaa myös kääntyä, mikäli etsit terveellisiä kasvisruokaohjeita. Gurmeeta kirjoittaa ruokakirjailijanakin tunnettu Hanna Stolt. Esimerkiksi tämä astetta terveellisempi omenapiirakka ainakin näyttää ihan superhyvältä!

3 vastausta kirjoitukseen “#meollaanfoodlover

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Verified by MonsterInsights