Unelmahommat vaihtoon

Turun Vegekauppa hakee uutta kauppiasta!


Ajattelin, että kun kerran alan uudelleenjärjestellä elämääni, niin laitan sitten kaiken kerralla kuntoon. Erosin pitkästä parisuhteesta viime vuoden lopulla, kävin toteuttamassa pitkäaikaisen haaveeni matkasta Uuteen-Seelantiin ja olen alkanut ruksia pitkältä bucket listiltäni toteutettuja asioita yksi kerrallaan. Nyt työasiat vaativat vielä hieman uudelleenjärjestelyä.

Kun vajaa kolme vuotta sitten hyppäsin tuntemattomaan eli irtisanouduin päivätöistäni ja ryhdyin Vegekauppaan yrittäjäksi, päätös tuntui oikealta. Tuntui mahtavalta olla vastuussa omista tekemisistään ja opetella kasapäin uusia asioita. Näiden vuosien varrella on kuitenkin käynyt harvinaisen selväksi, että vuorokaudessa on vain 24 tuntia. Vegekauppa yksin olisi pitänyt minut ihan riittävän kiireisenä, mutta kun olen samaan aikaan pyörittänyt omaa Chocochili-yritystäni, niin aika ei vain tahdo riittää kaikkeen. Olen jo pitkään potenut huonoa omaatuntoa siitä, että en ehdi tehdä mitään kunnolla. Siihen aion nyt tehdä muutoksen. Jostain on haikein mielin pakko luopua, että pääsee taas kääntämään uuden sivun elämässään. Aion siis jatkossa keskittyä veganismin edistämiseen oman yhden naisen yritykseni kanssa ja kehittää Chocochiliä ja siihen liittyviä sivuprojekteja eteenpäin.

Olen laittanut Vegekauppaan ison siivun säästöistäni ja suuren osan ajastani viimeisen kolmen vuoden ajalta. Vegekauppaa on kasvatettu ja rakennettu yhteistuumin muiden kauppiaiden kanssa sellaisella tarmolla, että tärkeintä on löytää tilalleni ihminen, joka jatkaa tästä parhaalla mahdollisella tavalla. Uudeksi kauppiaaksi tarvitaan työtä pelkäämätön yrittäjähenkinen ja idearikas tyyppi, joka tuntee vegaanisen ruoan kuin omat taskunsa. Tärkeää on myös, että tehtävään löytyvä henkilö jakaa Vegekaupan arvot suvaitsevaisesta ja tasa-arvoisesta maailmasta. Pääset mukaan eturiviin kehittämään vegaanisten tuotteiden tarjontaa Suomessa. Kaupan päälle saat ihanat kauppiaskollegat, mahtavat asiakkaat sekä työntekijät, jotka ovat kullanarvoisia.

Avustan mielelläni uuden yrittäjän alkuun ihan kaikessa ja jään mielelläni yritykseen edelleen vähemmistöosakkaaksi avustamaan asioissa, joista minusta on hyötyä. Yksin tätä hommaa ei tarvitse pyörittää, sillä tukea ja apua saa myös kauppiaskollegoilta muista kaupungeista.

Turun Kasvisruokakauppa Oy pyörittää Turun Vegekauppa-myymälän lisäksi Vegekaupan verkkokauppaa. Yrityksen taloudellinen tilanne on vakaa ja tulevaisuudennäkymät valoisat. Kaikki hommat on rakennettu valmiiksi niin, että tästä voi vain jatkaa eteenpäin. Oletko sinä se tyyppi, joka tulee mukaan remmiin ja laittaa uuden vaihteen silmään?

Kiinnostuitko? Yhteydenotot elina.innanen(at)vegekauppa.fi
Vegekauppa.fi

8 vastausta kirjoitukseen “Unelmahommat vaihtoon

 1. Olenkin ajatellut, että vaikutat hieman ylityöllistetyltä, joten hienoa että osasit tehdä tälläisen päätöksen. Olet tehnyt ja teet kuitenkin edelleen todella hienoa työtä veganismin eteen! Pidän todella paljon rennon rehdistä otteestasi ja olet todella inspiroiva ihminen!

  1. Hahah, no en varmasti ole voinut välttyä siltä, että se on välittynyt tännekin! Eipä ole ainakaan ollut tylsää viime vuosien aikana.

   Ja kiitos kauniista sanoistasi! Tuntuu kivalta kuulla, että teen tärkeää työtä <3

 2. Hienoa, onnea tulevaisuuteesi. Kunpa itsekin uskaltaisi tehdä tarpeeksi muutoksia omaan elämäänsä.

  1. Minulla on vahva luotto siihen, että asiat järjestyvät aina tavalla tai toisella. Visioni tulevaisuuden työtilanteen suhteen on edelleen hieman auki, mutta uskon, että palaset loksahtavat kyllä ennen pitkää kohdilleen kunhan vain uskaltaa ensin luopua jostain.

   Tsemppiä ja rohkeutta sinne!

 3. Moi Elina! Olen seurannut blogiasi vuodesta 2009 saakka ja matkan varrella kehittynyt aika hyväksi vegaani/kasvisruokakokiksi, paljolti Chocochilin ohjeilla ja innoittamana. Kiitos pitkäjänteisestä työstäsi paremman ja maukkaamman maailman puolesta. Voimia muutoksien keskelle, varmasti hyviä ja tärkeitä päätöksiä oman jaksamisesi kannalta. Uteliaisuudella odotan mihin suuntaan Chocochili lähtee. Halauksin Sofisofie

  1. Kiitos ihanasta kommentista, SofiSofie <3

   Minäkin odotan utelaisuudella, mihin tässä vielä päätyykään. En epäile hetkeäkään, etteikö kiinnostavia projekteja osu taas polulle kunhan pitää silmät auki!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Verified by MonsterInsights