Voita liput Vegemessuille

Ensi viikonloppuna koittaa taas Vegemessut. Osallistu arvontaan ja voita liput!


Liput on saatu Vegemessuilta tätä arvontaa varten. 

Ensi viikonloppuna 25.-26.1. vietetään taas Vegemessuja Helsingin Kaapelitehtaalla. Sain messuilta arvottavaksi teille kaksi settiä lippuja: 2 x lauantain iltavuoroon ja 2 x sunnuntain iltavuoroon.

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT

ARVONNAN SÄÄNNÖT:

Kerro kommenteissa miksi juuri sinä haluaist messuille ja kumpana päivänä haluaisit osallistua. Arvon liput keskiviikkona 22.1., joten jätäthän kommenttisi viimeistään 21.1., sen jälkeen tulleita vastauksia ei oteta huomioon. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti, joten jätäthän toimivan sähköpostiosoitteen, jotta saan sinuun tarvittaessa yhteyden arvonnan päätyttyä. Mikäli voittajaa ei saada kiinni kahden vuorokauden kuluessa arvonnan päättymisestä, palkinto arvotaan uudelleen.

Minäkin aion pyörähtää messuilla lauantaina, ja odotan jo innolla muutamia uutuustuotteita, joita pääsee maistelemaan. Tulkaa moikkaamaan jos törmätään!

165 vastausta kirjoitukseen “Voita liput Vegemessuille

 1. Pidän messutunnelmasta! Haluaisin ehdottomasti uusi vinkkejä kasvisruokailuun. Lähtisimme messuille tyttäreni kanssa sunnuntaina.

  1. Vasta kuulin näistä ja innostuin heti! Itse olen kasvissyöjä ja ottaisin mukaani vegaanin ystäväni Lauantaina!

 2. Olisi kiva päästä tutustumaan uusiin vegetuotteisiin.
  Haluaisin alkaa syömään enemmän kasvispainotteista ruokaa, joten näiltä messuilta saisi varmasti hyviä vinkkejä ja pääsisi maistelemaan eri tuotteita.
  Sunnuntain iltavuoroon.

 3. Nämä on aina odotetuimmat messut ja ihana päästä kokeilemaan uutuuksia! Ja sunnuntai olisi mieluinen osallistumispäivä.

 4. Pojan innostamana vegeruoka kiinnostaa yhä enemmän. Olisi hienoa päästä saamaan uusia vinkkejä ruuanlaittoon.

 5. Olisi ihana päästä maistelemaan ihan kaikkea ja löytää uusia, herkullisia ideoita arkiruuanlaittoon 😊 Lauantaipäivä sopisi aikatauluihin.

 6. Haluaisin mennä tutkimaan uusia vege-tuotteita ja saamaan uusia vinkkejä! Lisäksi minulla on kotona yksi pieni muna-maitoallergikko, jolle koitan jatkuvasti etsiä erilaisia vaihtoehtoisia tuotteita. En ole muuten koskaan täällä käynytkään. Lauantailiput voisi meille sopia paremmin.

 7. Oi olisipa ihanaa päästä. Aiemmilla kerroilla en ole päässyt, joten nämä messut ovat vielä täysin kokematta. Kumpikin päivä sopisi. <3

 8. Olisi mahtavaa päästä keräämään ruokainspiraatiota ja löytämään uusia ideoita messuilta!

 9. Tarvitsen lisää ideoita kokkaukseen ja edelliset vegemessut ovat olleet loistavia :)

 10. Antaisin voiton 😍vegetyttärelleni synttärilahjaksi. Se olisikin huippulahja hänelle ja äidin pisteet nousisi ❤️😂

 11. Lahjaksi antaisin liput Jarille ja Anulle, valitettavasti itse en pääse

 12. Aiemmilta messuilta jäänyt hyviä ruokaohjeita käyttöön. Nyt voisi taas päivittää uusia ohjeita sekä tutustua uutuustuotteisiin.

 13. Lauantain iltavuoro kiinnostaa. Siskoni veisin mukanani messuille tutustumaan uusiin tuotteisiin ja inspiroitumaan.

 14. Etsin jatkuvasti uusia kasvisvaihtoehtoja, ja mieluisten löytöjen mukaan ruokavalioni keikahtaa enemmän ja enemmän kasvisten puolelle ravitsemuksellisten ja eettisten syiden vuoksi. Osallistuisin messuille sunnuntaina.

 15. Aiempina vuosina on ollut joka kerta niin inspiroiva ja innostava tunnelma, että (uutuustuotteiden lisäksi) se yksin houkuttelisi taas mukaan. Sunnuntai toimisi päivänä paremmin.

 16. Olisi ihana päästä taas maistelemaan uutuuksia! Kumpi vaan päivä sopii :)

 17. Sunnuntaina olisi hyvä päivä mennä katsomaan uusia ideoita omiin kokkauksiin😊

 18. La sopisi. :) En ole koskaan ollut näillä, ja aihe olisi itselleni mieleinen. Olisi mukava päästä katsomaan tarjontaa näillä messuilla.

 19. Haluaisin viedä äidin messuille🥰 Kaikki käy☺️Hän ei ikinä ollut messuilla.Olisi ihan yllätys hänelle

 20. Uutuuksia kokeilemaan kaverin kanssa! Osallistuisin mieluusti lauantaina.

 21. Sunnuntai. Olis mahtavaa saada uusia vegaanisia ideoita ruuanlaittoon mieheni kanssa ❤️

 22. Heei! Olen vihdoin selvinnyt ihmeellisestä tappoflunssasta, pitkästä aikaa maistan ja haistan jotain. Lauantai vegemessuila ihmisten ilmoilla olisi pitkästä aikaa melkoista luksusta ja onnen ilotulitusta!

 23. Olisi mielenkiintoista tutustua laajemmin markkinoilla olevaan tuotevalikoimaan sekä saada vinkkejä kokkailuun.

  Sunnuntai sopii paremmin ehkä mutta kaikki käy :)

 24. Haluaisin päästä ystävän kanssa messuille hakemaan inspiraatiota ruoanlaittoon. Kumpi vain päivä käy, ensisijaisesti lauantai.

 25. Pyörähtäisin messuilla lauantaina äidin kanssa. Hän kaipaisi vinkkejä ja motivaatiota ruoanlaittoon jäätyään eläkkeelle. Itseäni kiinnostaa kaikki uutuustuotteet sekä luennot.

 26. En ole koskaan käynyt vege-messuilla. Olen ollut puolet elämästäni lakto-vegaani. Vuoden 2018 vegaanihaasteen jälkeen paluuta entiseen ei kuitenkaan enää ole ja olisi kiva juhlistaa vegaanisuuteni vuosipäivää ihan vege messuilla. Lauantain aamupäivä olisi itselleni sopivin ajankohta.

 27. En ole koskaan käynyt ja olisi kiva päästä maistelemaan uutuuksia, lauantaina

 28. Parin vuoden harkinnan/ahdistuksen jälkeen päädyin viihdoin syömään täysin vegaanisti kasvis-riistapainoitteisesta ruoasta. Vege-messut olisivat ihka ensimmäiset. Lauantai sopisi paremmin pitkämatkalaiselle reissupäiväksi.

 29. Olisi ihana päästä tutustumaan uusiin vegetuotteisiin ja tavata muita vegaaniruoasta kiinnostuneita tyyppejä! Sunnuntai sopisi paremmin :)

 30. Haluaisin messuille sunnuntaina! 😍 Tutustumaan uusiin vegaanituotteisiin ja katselemaan messutunnelmaa – harmi kun en ole aiemmin päässyt!

 31. En ole ikinä ollut ja poikaystävä suht tuoreena vegaanina on melkein minua uteliaampi kokeilemaan kaikkea uutta 😁
  Sunnuntai sopisi hyvin

 32. Olen ollut aiemminkin kyseisillä messuilla ja sieltä sain alun perin kipinän vegaanisuuteen. 🌱 Ihan huippu messut, paljon ideoita ja Ihania maistiaisia. Ehdottomasti päästävä tälläkin kertaa. 😍 Menisin lauantaina.

 33. Moikka.
  Näitä on kehuttu kovasti, olisi upeata päästä mukaan katsomaan uutuuksia. Sunnuntai-ilta olisi hyvä aika.

 34. Olisi ihana päästä messuille perheen kanssa. Olemme olleet mukana Vegaanihaasteessa ja olisi kiva päästä tutustumaan herkullisiin uutuuksiin ja saada lisää inspiraatiota kotikeittiöön. Vege on ❤️

 35. Kiinnostaisi ryhtyä taas syömään vegaanipainotteisesti ja näiltä messuilta varmasti löytyisi uusia kiinnostavia tuotteita! Ja lauantai olisi hyvä päivä.

 36. Kiinnostaisi tutustua uusiin vegetuotteisiin ja saada lisää inspiraatiota kokkailuun 🤩 sunnuntai parempi, mutta lauantai käy myös!

 37. En ole koskaan käynyt kyseisillä messuilla vaikka vegaani olenkin jo jonkin aikaa ollut, olisi kiinnostavaa käydä testaamassa :)
  Kumpikin päivä sopii yhtä hyvin

 38. Minä tai kumppanini, jonka ottaisin mukaan, ei olla ennen käyty vegemessuilla. Olisi mahtava päästä maistelemaan uutuuksia :) kumpikin päivä kävisi yhtä hyvin.

 39. En ole ennen messuilla päässyt käymään, nyt olisi ihana saada pieni (herkullinen) irtiotto arkeen 💚

 40. Nämä ovat parhaimmat messut. Aina inspiroivat ja messuilta lähtee hymyssä suin. Kiva löytää uusia vegaanisia vaihtoehtoja kokkailuun! Olis huippua taas päästä ja menisin mielelläni lauantaina.

 41. Aloitteleva vegaani, osallistun vegehaasteeseen ja 8len hyvällä alulla. Pienituloisena liput olis mahtava onnenpotku. Sunnuntaina pääsen.

 42. Vegemessut on ihan best 💚 pysyy perillä uutuuksista ja pääsee herkuttelemaan kunnolla. Myös vöner-messutarjoukset ja muut on ihan must näin köyhänä opiskelijana! Tahtoisin sunnuntain myöhemmän session liput!

 43. Olisi ihanaa saada uutta inspiraatiota ruuanlaittoon, maistella uutuustuotteita ja saada reseptivinkkejä! Päivänä sopisi paremmin sunnuntai.

 44. Olisi huippua päästä maistelemaan ja ostelemaan kaikkia ihanuuksia messuilta! ✨ Sekä haluaisin saada lisää ideoita keittiöön! 💚 Lauantaina mielelläni menisin!

 45. Viime vuoden ulkomailla asuessani kasvisruoan löytäminen oli välillä todella hankalaa ja on ihanaa olla taas Suomessa jossa vegetuotevalikoima on niin loistava! Haluaisin kovasti päästä messuille näkemään mitä kaikkea uutta vuoden aikana on tullut markkinoille! Menisin sunnuntaina ja yllättäisin siskoni lipuilla 💚

 46. Minä ja tyttäreni olemme molemmat vegaaneja. Minä raakavegaani ja tytär sipsivegaani :) ja yhteistä ruokaa on välillä hankala keksiä. Uusia ideoita ja tuotteita menisimme hakemaan mieluiten sunnuntaina.

 47. olisi hauskaa päästä ensimmäistä kertaa katsomaan vegaanimessujen tarjontaa!

 48. Olen siirtynyt nyt (vihdoin) itse kokonaan vegaaniksi ja painostanut samalla poikaystäväni siihen (kuulemma muutos ei ole häntä ainakaan vielä haitannut, kun olen kokkaillut nyt paljon enemmän ja ruoka on ollut hänestä hyvää, jes!). Olisi siis mahtava laajentaa ruokarepertuaaria ja saada lisää ideoita sekä houkutella mukaan tuleva kumppani ottamaan seuraavan askeleen kohti kokonaista vegaanisuutta 😊 Sunnuntaina menisimme mieluusti maistelemaan kaikkia ihania ruokia!

 49. Kaipaan inspiraatiota ja uusia tuulia ruoanlaittoon. Vegemessuilla en ole aiemmin käynyt. Lauantai sopii paremmin.

 50. Olisi ihanaa yllättää serkku näillä lipuilla ja tässä olisi meille sunnuntai päivälle tekemistä. Messuilla päivittyisi tieto uusimmista vegaaniruoka keksinnöistä ja tarttuisi varmasti molemmille uusia ideoita kotikeittiöön. Olen haaveillut itsekin pääseväni näille messuille vielä joskus, mutta ei ole vielä aiemmin tullut täältä pohjanmaalta saakka lähdettyä.

 51. Olisi kiva päästä vegemessuille ekaa kertaa , vaikka en vegaani olekaan. Syön paljon kasvis ruokaa ja chocochilin repeptit ovat loistavia 👍🏼😍

 52. Messut kiinnostaa! Mukaan otan vegaaniystäväni, jolla ei ole itse varaa messuille lähteä. Kummatkin päivät sopii

 53. AINA on ollut jotain muuta menoa just messujen aikaan! Nyt on sunnuntai-päivä varattu messuille, odotan innolla uusien tuotteiden ja herkkujen löytämistä ja tietty hyvää vege-fiilistä🌱

 54. Aikuinen poikani rakastaa ruoalaittoa ja sanoi just viikonloppuna noista messuista,että olisi kiva siellä käydä.
  Sunnuntain liput kelpaisivat,koska la illan hän töissä.

 55. Olisi ihanaa yllättää serkku lipuilla ja saatais yhteistä tekemistä sunnuntai päivälle. Messuilta tarttuisi varmasti molemmille uusia idiksiä kotikeittiöön, sekä päivittyisi tieto uusimmista vegaanituotteista. Oon itse haaveillut useasti pääseväni näille messuille, mutta ei ole aiemmin tullut vielä pohjanmaalta asti lähdettyä.

 56. Veisin ehdottomasti mieheni tutustumaan hänelle ei niin tuttujen makumaailmoiden pariin. Uskon että yllättyisi positiivisesti 💚 Lauantai sopisi meille täydellisesti!

 57. Sunnuntaina haluaisin mennä Nukan kanssa, sillä Nukka aikoinaan sai minut kiinnostumaan vegestä. Olen itse sekaani mutta Nukka on vege, joten olisi ihana hemmotella häntä ja yllättää messulipuilla.

 58. Voisin mennä siskoni kanssa lauantaina. Ei olla vielä kumpikaan käyty 😇

 59. Menisin äitini kanssa, tavoitteena saada hänet kiinnostuneemmaksi vegeilystä! Toki olisi hienoa itsekin päästä maistelemaan uutuustuotteita yms. :) Sunnuntai sopisi paremmin!

 60. Koko elämäni olen ollut lakto-ovo-vegetaristi, viimeiset reilu viisi vuotta vegaani. Kun on elänyt kasvissyöjänä aikaa, jolloin liha korvattiin korkeintaan porkkanalla ja kasvis tarkoitti yhtä kuin kana tai kala, niin osaa arvostaa nykyajan vegetarjontaa Suomessa. Vegemessuille en ole vielä päässyt kertaakaan käymään, kuullut vain kehuja tapahtumasta 😊

 61. Haluaisin äitini kanssa messuille (lauantaina), kun siellä ei ole tullut käytyä ikinä☺️

 62. Haluan messuille, koska siellä pääsee kokeilemaan ihania vegaanisia uutuuksia ja olemaan samanhenkisten ihmisten ympäröimänä! Myös hyvä tapa juhlistaa, että ollut 4v vegaani 😊

 63. Niin ja menisin ihan kumpana päivänä vaan, unohtui kommentista!

 64. Sunnuntaina 26.1. on just sopivasti mun 41-vuotis synttärit eli messuliput olis mitä mahtavin lahja! Vegetuotteita ja vege-fiilistä on nykyään tarjolla aivan huikean paljon ja kaukana ovat kasvissyöjän he-ma-pa -ajat.

 65. Messuista mainitsi vegaaniudesta kiinnostunut ystäväni, joka ajatteli messujen kiinnostavan minua! Hän saisi varmasti itsekin paljon inspiraatiota ottaa vegaanius enemmän omakseen ja olisi kiva yllättää hänet lipuilla :)

 66. Kiinnostaisi kovasti osallistua messuille yhdessä mieheni kanssa. Teen kotona vain vegaanista ruokaa, joten uskon, että messuilta saisimme kumpikin inspiraatiota uusiin kokeiluihin. Tuotteita tulee koko ajan lisää ja messut olisi kyllä mahtava paikka tutustua niihin :)

 67. Tarvitsisin inspiraatiota uusiin vegeruokiin. Molemmat päivät sopivat, mutta mielummin lauantai.

 68. Ekaa kuukautta vegaanina. Kaikki on uutta ja ihmeellistä ja opittavaa paljon. Sunnuntai olisi toiveissa.

 69. Minä itse veisin äitini sunnuntaina messuille testaamaan uutuuksia ja mahdollisesti saamaan uusia reseptejä ja inspiraatioita 🥰 en ole ennen käynyt kyseisillä messuilla, mutta kovasti kiinnostaa

 70. Aijjai, olisipa ihana päästä messuille sunnuntaina! Tuoteuutuudet kiinnostavat, samoin eläinsuojelukeskusten ständit. ❤️

 71. Ois ihana päästä tutustumaan uutuustuotteisiin ja just enemmän vielä vegeruokiin lauantaina!😍

 72. Olen juuri jäänyt äitiyslomalle ja kiinnostus kokkailuhommiin on taas lisääntynyt, joten messuilta saisi inspiraatiota. Lisäksi herkuttelumielessä kiinnostaa 3 kaverin ja Oatlyn uutuudet 😁

  Päivällä ei ole väliä. 😊

 73. Vegaanihaasteen innoittamana ois mahtia päästä messuille saamaan lisäinspistä! 😛

 74. Monta vuotta olen haaveillut messuilla käynnistä, mutta pitkä välimatka on hillinnyt haaveen toteutusta. Nyt vähän aikaa sitten pääkaupunkiseudun tuntumaan muuttaneena olisi oiva tilaisuus lähteä tutustumaan messuihin ja niiden mainioon tarjontaan! Molemmat päivät sopivat. 😍

 75. En ole ikinä käynyt ja uutena vegaanina kiinnostaa kovasti! Sunnuntaina kävisi paremmin.

 76. Sunnuntaina olis kiva päästä käväseen ekaa kertaa. Lauantai ei käy kun sillon työpäivä 😝

 77. Tarvitsen ideoita! Lihasta vasta joku aika sitten luopuneena kaipaa tietoa ja uusia ajatuksia siitä mitä kaikkea kasvis- ja vegeruokailu voikaan tarjota. Lisäksi haluan vakuuttaa myös mieheni, että sen kannattaa liittyä seuraani tässä asiassa ☺️. Ja siis messuthan on aina tosi jees, olisi kiva päästä näille ensimmäistä kertaa.

 78. Viime kerralla oli huippusetti, ihania uutuustuotteita ja hyviä puhujia. Olisi kiva jakaa se ystävän kanssa uudelleen :)

 79. Lauantaina veisin makkaransyöjämieheni maistelemaan oikeaa ruokaa ja kuuntelemaan asiaa:)

 80. Haluaisin viedä sekaaniystävän messuille tutustumaan vegaaniruokavalioon vähän paremmin :)

 81. Olen innostunut jatkamaan vegaanihaastetta loppuelämän ja hakisin messuilta sunnuntai-iltana inspiraatiota.

 82. Lauantai olisi hyvä päivä tutustua uusiin tuotteisiin ja hakea inspiraatiota vuoden ruokiin.

 83. Haluaisin vegemessuille, koska a) en ole ennen ollut b) puolisoani on alkanut kii nostaa vegaaniset vaihtoehdot. Vegemessut varmasti tukisivat ja kannustaisivat kiinnostusta!

 84. olen ollut reilu vuoden 90% vegaani ja olisi kiva mennä hakemaan se 10% lisää inspistä. raijaisin mukaani sekaaniystäväni, joka on jo jotain vegan-juttuja kokeillutkin :)

 85. En ole koskaan ollut Vegemessuilla ja tapahtuma kiinnostaisi. Lisäksi uudet vinkit vegearkeen olisi kivoja.
  Ja lauantain iltavuoro kiinnostaa

 86. Haluaisin messuille, koska teen vegaanihaastetta ja haasteen myötä vegaanisuus kiinnostaa yhä enemmän! Kasvissyöjä olen ollut jo pitkään, mutta Vegemessut ovat silti edelleen kokematta! Messuillemaan haluaisin lauantaina. :)

 87. Vegemessuilla pääsee tutustumaan parhaisiin uutuuksiin – kiinnostaa! 🌱♥

 88. Haluaisin päästä hakemaan uutta inspiraatiota vegekokkailuun ja tutustua uusiin erilaisiin tuotteisiin ja niiden valmistajiin :)

 89. en ole koskaan käynyt messuilla ja olisi kiva tutustua vege tuotteisiin ja lauantaina

 90. Olen viime aikoina kärsinyt motivaatio-ongelmista ruuanlaitossa, joten olisi huippua päästä inspiroitumaan taas ihanasta vegeruuasta ja -uutuuksista!

 91. Vaikka yritänkin aktiivisesti seurata kauppoihin tulevia uutuustuotteita, aina jotakin jää väistämättä huomaamatta. Vegemessut ovat siksi loistava paikka päästä tutustumaan uutuuksiin. Itse menisin ystäväni kanssa mieluusti lauantai-iltana.

 92. Olen juuri aloittanut opettelemaan vegaanista ruokavaliota, jonka koen olevan monelta kannalta erittäin tavoiteltava. :) olisi mahtava päästä maistamaan uusia ruokia ja saamaan intoa ja vinkkejä jatkamiseen!

 93. Oon sopivasti reissussa Helsingissä loppuviikosta. Koska reissubudjettini on pieni, olisi ilmaiset messuliput hauska lisä viikonloppuun! Messuille menisin lauantaina.

 94. Nämä liput tsemppais lähtemään messuille, koska matkaa on bussilla huristellen vajaa 4 tuntia suuntaansa ☺. Viime syksynä kävin eka kertaa, ja oli kiva tunnelma! Ostin sieltä mm. huippuhyvää hapankaalta. Sunnuntaina pääsisin lähtemään.

 95. Olen juuri muuttanut takaisin Suomeen, ja olisi kiva saada parempi kokonaiskuva Suomen vegetarjonnasta ja etenkin uutuuksia. Vanhempani viettävät myös Uudenvuodenlupauksena lihatonta tammikuuta, ja olisi kiva rohkaista jatkamaan samalla linjalla myös tammikuun jälkeen. Lauantai sopisi paremmin.

 96. Haluaisin päästä messuille näkemään ja maistelemaan uusimpia vegaanisia tuotteita. Myös puheenvuorot ja mahdollisuus vaihtaa ajatuksia näytteilleasettajien kassa kiinnostaa. Sunnuntai olisi hyvä päivä messuille!

 97. Olen reilun vuoden verran vähentänyt huomattavasti lihansyöntiä eettisistä ja ekologisista syistä. Vuodenvaihteessa elämäntilanteeni muuttui äkisti ja sain ilokseni viettää kokonaiset 2 viikkoa vanhempieni nurkissa 15v tauon jälkeen. Omat kokkailuni eivät vielä onnistuneet vakuuttamaan isääni kasvissyönnin ihanuudesta, joten toivoisin pääseväni näyttämään hänelle Vegemessuilla miten upeaa kasvisruoka voi olla. Palautteen perusteella tarvitsisin vähän lisää ideoita kokkailuun itsekin…

 98. Olisi mukava päästä vegemessuille, koska en ole koskaan käynyt niillä. Olen tällä hetkellä työttömänä, joten jokainen sentti on arvokas ja olisi siksi upeaa voittaa liput sinne. Lisäksi olen ollut vasta reilun vuoden vegaanisella ruokavaliolla, joten kaikki vinkit ja tieto tulisi tarpeeseen. Messupäivällä ei ole minulle väliä.

 99. Sisaren kanssa lähettäisiin sunnuntaina. Viime vuonna olimme ensimmäistä kertaa ja tykkäsimme ihan valtavasti. Nyt tammikuussa lähdimme molemmat mukaan vegaanihaasteeseen, sitä ei tiedä vaikka lakto-vegetareista tulisikin vielä ihan kunnon vegaaneja. :o)

 100. Siskon kaa menisin maistelemaan uusia tuotteita 😊 Molemmat päivät käy.

 101. Meille on tullut jäädäkseen kasvispainotteinen ruokavalio, vielä ei ihan vegeillä, mutta suunta on oikea. Haluaisin löytää messuilta inspiraatiota ja vaikutteita kasvisruokiin ja päästä maistelemaan ja juttelemaan muiden saman mielisten kanssa

 102. Vegeruoka kiinnostaa enkä ole vielä messuilla päässyt käymään. Messuilta saisi kivoja vinkkejä! Lauantai tai sunnuntai käy.

 103. Koskaan en ole vielä ollut ja poikaystävän innostuttua vegaaniruuasta, tämä olisi meille molemmille inspiraation lähde! Olisi todella mielenkiintoista päästä paikanpäälle sunnuntaina.

 104. oispa kiva mennä tutkimaan uutuuksia, kotiin en kuitenkaan osta mitään erikoisuuksia oikein. sunnuntaina ehtisin paikalle ja voisin napata ystävän mukaan 😌

 105. Vegemessut on parhaat messut ikinä! Tänä vuonna haluaisin viedä mieheni sinne, joka ei siis ole kovin innostunut vegaanisesta ruokavaliosta ja haluaisikin saada siellä hänet edes vähän enemmän innostumaan ja saamaan uusia näkökulmia. Samalla liput olisi itselleni synttärilahja, joita vietän viikonloppuna. Sunnuntai olisi meille sopivin päivä 😊

 106. Tykkään messujen tunnelmasta, uusista ideoista joita messuilla saa ja tottakai on ihana maistella kaikkia tuotteita! Kumpi tahansa päivä sopisi minulle. :)

 107. Haluan osallistua vegemessuille, koska messuilla tulee maistettua ja ostettua tuotteita, mitä en normaalisti ostaisi. Kaupassa on suurempi kynnys kokeilla uusia tuotteita, mutta kun pääsee ensin messuilla maistamaan, niin sit tietää mistä tykkää ja mitä kannattaa kaupasta ostaa. Molemmat päivät käy, mutta mieluiten lauantai.

 108. En ole koskaan käynyt vegemessuilla, joten sinne osallistuminen kiinnostaa! Olen kiinnostunut uutuustuotteista sekä uusista reseptivinkeistä.
  Mukaan lähtisin ystävän kanssa ja kumpi tahansa päivä sopii minulle (:

 109. Nämä messut ovat kiinnostaneet kovasti, mutta en ole vielä koskaan käynyt. Olen todella innostunut maistamaan uutuustuotteita ja saamaan uusia ideoita. Kumpikin päivä sopii :) mutta jos täytyy valita, niin sunnuntaina menisin.

 110. Sunnuntaina menossa. Haluaisin päästä maistelemaan kaikkia uutuusherkkuja.

 111. Messut ovat kiinnostaneet, mutta en ole koskaan vielä käynyt. Olisi ihana päästä tutustumaan uusiin tuotteisiin ja saada uutta inspiraatiota kokkailuun. Lauantai sopisi.

 112. Kaipaisin uutta potkua ruuanlaittamiseen ja vegemessuilta sitä saisi varmasti! Sunnuntai sopisi parhaiten.

 113. Vegemessut on ihan parhaat! Haluaisinkin tänä vuonna viedä sinne mieheni, joka ei ole vielä hirveästi innostunut vegaanisesta ruokavaliosta ja saamaan hänelle uusia näkökulmia. Samalla vietettäis mun synttäreitä, joten ex tempore reissu Helsinkiin olis kyl mainio! 😊 Sunnuntai olis meille parempi päivä!

 114. Haluaisin messuille saamaan uusia ideoita syömiseeni. Vegaani olen ollut yli kuusi vuotta, mutta olen aina ihan pihalla kaikista uutuustuotteista. Messuilla olisi hyvin aikaa tutustua kaikkeen uuteen. ❤️

 115. Olisi ihana päästä teini-ikäisen tyttären kanssa messuille maistelemaan uutuuksia. Viime syksynä oltiin messuilla vapaa-ehtoisena, mutta tällä kertaa aikataulut ei mahdollista tuota vaihtoehtoa, mutta sunnuntaina ehdittäisiin piipahtaa messuilla.

 116. En ole vielä päässyt käymäön koskaan vegemessuilla. Menisin messuille siskoni kanssa ja haluaisimme mennä lauantaina sinne.

 117. En ole aikaisemmin ollut, mutta kiinnostaisi kovasti! Ensimmäisenä vuonna jonotimme serkun kanssa vesisateessa pääsemättä koskaan sisälle 😄
  Lähtisinpä siis mielelläni ystävän kanssa lauantaina messuille😋

 118. Vegemessut on ihan parhaat! Haluaisinkin tänä vuonna viedä sinne mieheni, joka ei ole vielä hirveästi innostunut vegaanisesta ruokavaliosta ja saamaan hänelle uusia näkökulmia. Samalla vietettäis mun synttäreitä, joten ex tempore reissu Helsinkiin olis kyl mainio! 😊 Sunnuntai olis meille parempi päivä!

  1. No nyt tää mun viesti on täällä kolme kertaa 😂 pahoittelut tästä!

 119. Ois ihanaa päästä maistelemaan laajalla skaalalla eri tuotteita ja saada niistä ideoita mistä voisi tulla omia uusia arjen lemppareita.

 120. Veisin saksalaisen kämppikseni maistelemaan suomalaisia vegeinnovaatioita!

 121. Oon innoissani monista uutuustuotteista, joita olis kiva päästä maistelemaan ensimmäisten joukossa (kröhöm, 3 Kaveria, kröhöm). Lisäks Vegemessuilla löytää kans aina jotain uutta inspiraatiota syömiseen, kun siellä on osallistuvia yrityksiä laidasta laitaan. Vegeruoan fiilistely in vaan parasta ❤️🌱 Menisin lauantaina siskon kanssa.

 122. Mahdolliset uutuudet kiinnostaa, etenkin kotimaiset. Vihdoin osuisi vapaatkin kohdilleen, lauantai sopisi parhaiten.

 123. Siellä on nyt esillä niin paljon uutuuksia, mitä haluan ehdottomasti maistaa ni tää ois aika kiva! Ei tarvi kaikkia tuotteita välttämättä ostaa sitte erikseen (eipä). Sunnuntaille ❤️

 124. Olen ollut viime aikoina yksinäinen ja haluaisin messuilla tuntea samanhenkisten ihmisten, kenties muiden vegaaninen, tunnelmaa lääkkeeksi yksinäisyyden kokemukselle.

 125. Olisi mukava päästä tutustumaan uusiin vegetuotteisiin, lauantain ohjelma kiinnostaisi myös!

 126. Lauantai! Haluaisin päästä näkemään uutuuksia, inspiroitumaan sekä viedä kaverini messuille, jolla ei rahatilanne riitä lippuun.

 127. Kaipaisin vähän inspiraatiota, että voisi siirtyä yhä enemmän kohti täyttä vegaanisuutta :) sunnuntaina olisi kiva mennä!

 128. Vegaanihaasteen innoittamana olisi kiva päästä maistelemaan ja näkemään mitä kaikkea vegaanista on tarjolla. Paljon ollaan jomopittu, mutta lisää olisi kiva oppia 😊

 129. Haluaisin kovasti mukaan kun syyskuussa en ole päässyt.Sunnuntai iltapäivä kävis.

 130. Tyttäreni on innostunut aiheesta ja mikäli en itse hänen mukaan pääse niin vaimoni menee :).

 131. Sukulaistyttöni, joka on vegaani, on tulossa luokseni Helsinkiin. Olisi ihanaa voittaa liput ja mennä yhdessä.

 132. En ole aiemmin osallistunut Vegemessuille ja olisi jo aika korjata asia! Parin vuoden ulkomailla asumisen jälkeen on ollut hienoa huomata, miten paljon vegaaninen tarjonta on kasvanut ja messuilla saisi hyvän kattauksen uutuksista ja ideoita kotikeittiöön :)
  Päivistä valitsen sunnuntain.

 133. Minä ja äitini olemme jo monta vuotta halunneet mennä messuille, mutta kertaakaan emme ole vielä päässeet. Kumpikin päivä sopii!

 134. Olisi kiva päästä maistelemaan kaikenlaisia uusia tuotteita siskon kanssa!

 135. En ole koskaan ollut Vegemessuilla! Olisi ihana päästä sinne vaimon kanssa ja viettää samalla kahdenkeskistä aikaa. Sunnuntai olisi tosi hyvä päivä :)

 136. Olisi hienoa kokea Vegemessut ensimmäistä kertaa ja päästä ihastelemaan ja nautiskelemaan uutuustuotteita ja muita herkkuja! Lauantaina 25.1. olisi hyvä päivä visiitille.

 137. En ole ikinä päässyt siellä käymään vielä! Ollaan siskon kanssa molemmat kiinnostuneita vegaanisesta ruokavaliosta ja vaikkei vegaaneja ollakaan niin tuollaiset messut antaa niin paljon inspiraatiota ja ideoita! Menisin siskon kanssa mieluiten sunnuntaina! 💛

 138. Olisipa kiva päästä testaamaan uutuuksia ja makustelemaan monipuolista tarjontaa. Saisi vinkkejä omaan ja ystävän, joka vasta aloittelee vegaaniuteen tutustumista, ruoanlaittoon.

 139. Mulle kävis molemmat päivät ja ottaisin mukaani hyvän ystävän joka on vegaani. En oo ikinä ollut ois ihanaa päästä. 😍

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Verified by MonsterInsights