Tulossa: Lapsiperheen vegaanikeittokirja

Lapsiperheen vegaanikeittokirjaa on palautteenne perusteella odotettu! Nyt sitä voi ostaa jo ennakkoon ja tukea työtämme.


Kun Suvi esitteli minulle viime vuonna idean Lapsiperheen vegaanikeittokirjasta ja ehdotti kirjaa yhteiseksi projektiksi, ensimmäinen reaktioni oli apua enhän mä tiedä lapsista tai niiden ruokkimisesta yhtään mitään. Suvi sai minut kuitenkin nopeasti innostumaan tästä projektista. Vaikka minulla ei ole omia lapsia, olen vuosien varrella saanut paljon palautetta lapsiperheiltä, jotka ovat löytäneet blogista ja kirjoistani uusia koko perheen suosikkireseptejä.

Kirjaprojekti alkaa olla jo hyvällä mallilla. Suunnittelimme kirjan reseptit yhdessä Suvin kanssa, jolla on äitinä ja ammattipedagogina kaikki tarvittava tieto ja minulla pitkä kokemus reseptien kehittelystä. Ja mukana kirjan toteutuksessa on myös laillistettu ravitsemusterapeutti, ihana Leena Putkonen, joka tsekkaa, että reseptit ovat myös ravitsemuksellisesti täysipainoisia. Puuhaa riittää vielä reseptikehittelyssä ja kuvaamisessa, mutta olemme jo innoissamme, että saamme kirjan alkusyksystä ulos!

Lapsiperheen vegaanikeittokirja koostuu kuuden viikon kiertävästä ruokalistasta, jonka avulla saa taklattua kaikki arkiruokapulmat. Lisäksi kirjasta löytyy välipaloja ja herkkuja, joiden tekeminen onnistuu myös yhdessä lasten kanssa.  Kirjassa on myös mukana kattava tieto-osuus, jossa neuvomme miten nirsoilevan lapsen saa maistelemaan uusia asioita, miten lapset otetaan mukaan ruoanlaittoon ja kuinka piilottaa uusia kasviksia tuttuihin ruokiin. Olemme olleet ihan todella innoissamme siitä, miten ihanasti tämä kirjaidea on otettu vastaan, ja vaikuttaa siltä, että tämä opus tulee tarpeeseen monissa perheissä. 

Kuva: Miikka Pirinen / Kosmos

Aloitimme Lapsiperheen vegaanikeittokirjalle tänään mesenaattikampanjan, jonka kautta voit ostaa kirjan ennakkoon ja tukea työtämme. Meilläkin on tilanne se, että Suvin kevään puhujakeikat on peruttu ja monet omista kevään yhteistyöprojekteista on nyt jäähyllä ja peruutuksia tulee koko ajan lisää. Olemme hurjan kiitollisia jos hankit kirjan jo ennakkoon ja tuet projektin valmistumista! Mesenaatin kautta ennakkoon ostetuista kirjoista jää kirjailijalle suurempi osuus kuin kirjakaupasta hankittuna.

Voit ostaa oman kirjasi ennakkoon tämän linkin kautta.

4 vastausta kirjoitukseen “Tulossa: Lapsiperheen vegaanikeittokirja

  1. Hei,

    Jos saa esittää parannusehdotuksia tuohon ennakkotilauslomakkeeseen (Mesenaatti), niin olisi kätevää, jos samalla tilauksella voisi tilata useamman kappaleen – sekä sinne lapsiperheeseen että mummolaan!

    1. Hei, kiitos palautteesta! Mesenaattikampanjaa ei voi enää muokata, ja mietittiin useamman kirjan tilausvaihtoehtoa myös, mutta ajateltiin, ettei sille olisi kysyntää. Laitetaan tämä kuitenkin korvan taakse seuraavaa kertaa varten! :)

  2. Jee! Erityisesti tuo 6 viikon lista saa sata sydäntä. Ja tämä vielä tälläiseltä joka ei (vielä) ole vegaani, eikä edes kasvissyöjä. Mutta tälläisen kirjan kanssa matka vegaanimpaan on niin paljon helpompaa.

  3. Mahtavaa, että tämä kirja on tulossa! Onhan kirjassa myös sormiruokareseptejä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *