Uusi kirja tekeillä! Chocochilin arkiruokaa – 30 minuutin vegaanireseptit

Uusi kirja tekeillä!


Olen jokaisen kirjaprojektin aikana sanonut, että en aio kirjoittaa enää yhtään keittokirjaa. Viime kesän helteiden aikaan olin tästä asiasta aivan erityisen varma, kun paistelin lanttulaatikoita ja seitankinkkuja kotona koko kesän hiki hatussa Vegaanin joulukirjaa varten. Mutta tässä sitä nyt taas ollaan, keskellä viidettä keittokirjaprojektiani!

Kuten moni aikaisemmistakin keittokirjoistani, tämä uusin opukseni perustuu teidän toiveisiinne. Joka kerta kun kysyn minkälaisia reseptejä haluaisitte, vastaus on nopeaa arkiruokaa. Sen takia sai alkunsa Chocochilin keittiössä – 30 minuutin vegaanireseptit. Kirja sisältää siis nimensä mukaisesti nopeasti valmistuvia arkiruokareseptejä, joiden parissa ei tarvitse arkipäivinä kikkailla turhia. Olen pyrkinyt pitämään kirjan ohjeet mahdollisimman simppeleinä (kuten tyyliini kuuluu muutenkin) ja reseptit valmistuvat tuttuun tapaan pääosin lähimarketin valikoimien avulla. Toivottavasti tämän kirjan ohjeiden avulla löydät arkiruokarepertuaariisi uusia juttuja!

Kirjan deadlineen on enää kuukausi aikaa ja kohta alkaa iskeä se perinteinen viime hetken paniikki. Tuntuu, että olen taas koko kevään sählännyt kaikkien muiden asioiden parissa, enkä ole saanut oikeasti mitään aikaiseksi, vaikka todellisuudessa kirjakin on tässä samalla edistynyt ihan hyvin. Chocochilin arkiruokaa julkaistaan ensi syksyn Vegemessuilla syyskuun lopulla. Pidetään julkkaribileet samaan aikaan ystäväni Suvin Lihan loppu -kirjan kanssa!

Kirjaprojektin etenemistä voi seurailla kätevimmin Instagramista.

8 vastausta kirjoitukseen “Uusi kirja tekeillä! Chocochilin arkiruokaa – 30 minuutin vegaanireseptit

  1. Ihanaa, ihanaa! Sen sijaan, että puhelimeni on täynnä kuvankaappauksia blogin resepteistä, ihan oikea kirja selattavaksi! Olen jäämässä kesällä lapsen kanssa kotiin (toistamiseen), ja tuskaillut jo etukäteen uusien nopeiden vegeruokaideoiden puutetta. Muu perhe on sekaaneja, enkä aivan täysin vegaani ole itsekään (vielä), mutta jos uutta reseptiä kokeilen niin sen haluaisin kyllä olevan vegaaninen. Odotan innolla!

  2. Mahtavaa! Juuri tällaista kirjaa tarvitaan.
    Tällaisen kirjan perään ovat kyselleet myös kasvisruokavaliosta kiinnostuneet sekaaniystäväni! Parasta jos ruuat on ajateltu myös lapsiperheille suht hyvin sopiviksi :)

    1. Mulla ei valitettavasti ole mitään tietoa spesifisistä lapsiperheen ruokapulmista, joten niihin tämä kirja ei anna suoraan vastausta. Mutta toki nopeat arkiruoat varmasti sopii perheeseen kuin perheeseen :)

    1. Toivottavasti joku tarttuisi aiheeseen! Mulla ei ole tästä itsellä riittävästi kokemusta tai tietotaitoa, että osaisin kirjoittaa siitä reseptikirjan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *