Uusi kirja tekeillä! Chocochilin arkiruokaa – 30 minuutin vegaanireseptit

Uusi kirja tekeillä!


Olen jokaisen kirjaprojektin aikana sanonut, että en aio kirjoittaa enää yhtään keittokirjaa. Viime kesän helteiden aikaan olin tästä asiasta aivan erityisen varma, kun paistelin lanttulaatikoita ja seitankinkkuja kotona koko kesän hiki hatussa Vegaanin joulukirjaa varten. Mutta tässä sitä nyt taas ollaan, keskellä viidettä keittokirjaprojektiani!

Kuten moni aikaisemmistakin keittokirjoistani, tämä uusin opukseni perustuu teidän toiveisiinne. Joka kerta kun kysyn minkälaisia reseptejä haluaisitte, vastaus on nopeaa arkiruokaa. Sen takia sai alkunsa Chocochilin keittiössä – 30 minuutin vegaanireseptit. Kirja sisältää siis nimensä mukaisesti nopeasti valmistuvia arkiruokareseptejä, joiden parissa ei tarvitse arkipäivinä kikkailla turhia. Olen pyrkinyt pitämään kirjan ohjeet mahdollisimman simppeleinä (kuten tyyliini kuuluu muutenkin) ja reseptit valmistuvat tuttuun tapaan pääosin lähimarketin valikoimien avulla. Toivottavasti tämän kirjan ohjeiden avulla löydät arkiruokarepertuaariisi uusia juttuja!

Kirjan deadlineen on enää kuukausi aikaa ja kohta alkaa iskeä se perinteinen viime hetken paniikki. Tuntuu, että olen taas koko kevään sählännyt kaikkien muiden asioiden parissa, enkä ole saanut oikeasti mitään aikaiseksi, vaikka todellisuudessa kirjakin on tässä samalla edistynyt ihan hyvin. Chocochilin arkiruokaa julkaistaan ensi syksyn Vegemessuilla syyskuun lopulla. Pidetään julkkaribileet samaan aikaan ystäväni Suvin Lihan loppu -kirjan kanssa!

Kirjaprojektin etenemistä voi seurailla kätevimmin Instagramista.

14 vastausta kirjoitukseen “Uusi kirja tekeillä! Chocochilin arkiruokaa – 30 minuutin vegaanireseptit

 1. Ihanaa, ihanaa! Sen sijaan, että puhelimeni on täynnä kuvankaappauksia blogin resepteistä, ihan oikea kirja selattavaksi! Olen jäämässä kesällä lapsen kanssa kotiin (toistamiseen), ja tuskaillut jo etukäteen uusien nopeiden vegeruokaideoiden puutetta. Muu perhe on sekaaneja, enkä aivan täysin vegaani ole itsekään (vielä), mutta jos uutta reseptiä kokeilen niin sen haluaisin kyllä olevan vegaaninen. Odotan innolla!

  1. Ihan mahtavaa! Kiva kuulla, että tästä kirjasta voisi olla apua arkiruokapulmien kanssa :)

 2. Mahtavaa! Juuri tällaista kirjaa tarvitaan.
  Tällaisen kirjan perään ovat kyselleet myös kasvisruokavaliosta kiinnostuneet sekaaniystäväni! Parasta jos ruuat on ajateltu myös lapsiperheille suht hyvin sopiviksi :)

  1. Mulla ei valitettavasti ole mitään tietoa spesifisistä lapsiperheen ruokapulmista, joten niihin tämä kirja ei anna suoraan vastausta. Mutta toki nopeat arkiruoat varmasti sopii perheeseen kuin perheeseen :)

  1. Toivottavasti joku tarttuisi aiheeseen! Mulla ei ole tästä itsellä riittävästi kokemusta tai tietotaitoa, että osaisin kirjoittaa siitä reseptikirjan.

 3. Mahtavaa että kirjasi saapuu meille ihan pian, lähti kuulemma tänään kuljetukseen! Olemme tyttöystäväni kanssa suuria fanejasi ja suurin osa lempiresepteistämme on sinun käsialaasi. Todella sormet jo syyhyävät päästä uusiin resepteihin käsiksi, etenkin kun juuri nämä nopeammat ruoat ovat niin kovasti meille mieleen!

  Kiitos paljon kaikesta sun työstä suomalaisen vegekulttuurin rakentamisessa ja kaikista niistä mahtavista ja iloisista aterioista, joista oomme päässeet nauttimaan. :) Toivottavasti sä itsekin nautit työstäsi stressistä huolimatta. Teet tärkeyksiä.

  1. Oi, kiitos ihanasta kommentista! Tuntuu tosi kivalta kuulla, että teen tärkeää työtä <3
   Toivottavasti uudesta kirjasta on iloa ja hyötyä teidän arkiruokahommissa!

 4. Missä vaiheessa sivun 69 ruokaan oikeaoppisesti laitetaan tempe? Itse laitoin sen pannulle heti aluksi, mutta raaka-aineen ollessa itselle vieras haluaisin tietää myös oikean tavan toimia.

  1. Pahoittelut, kirjaan on tosiaan tullut painovirhe! Tempen voi laittaa pannulle sipuleiden kanssa samaan aikaan.

 5. Meillä on kotona noin kymmenkunta kasvisruoka-kirjaa. Chocochilin arkiruokaa on niistä oma suosikkini. Helpot reseptit, nopea tehdä, ei turhaa kikkailua ja ennen kaikkea hyvän makuista. Kiitos. 😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Verified by MonsterInsights