Keittokirja kaipaa reseptejä!

Vegaanin keittokirjalle on tekeillä uusi versio, johon kaivattaisiin reseptejä. Kirjan kustantaa Like ja tuotto menee eläinoikeusyhdistys Faunalle. Valokuvitus on minun heiniäni, mutta reseptejä tarvitaan vielä lisää.

Haluaisitko antaa hyviä reseptejäsi keittokirjan käyttöön?

Nyt tarvitsemme paljon hyväksi havaittuja reseptejä, niin arkeen kuin juhlaan. Keitoista kakkuihin. Laidasta laitaan. Jokainen resepti on tärkeä. Älä väheksy omaa reseptiä, se voi olla hyvinkin yksinkertainen tai vaativa. Toki haluamme paljon helppoja reseptejä jotta aloittelijakin pääsisi tutustumaan vegaaniruokien saloihin.

Kirjaa tulee 120-160 reseptiä. Kaikki tarkistetaan ja kirjaan otetaan sopivat.

Ja niin kuin aina, projektilla on pieni kiirus. Kun jokainen pistää kortensa kekoon saamme hyvinkin nopeasti reseptit tarkistettavaksi kirjaa varten taitettavaksi. Mainostakaa projektia ystävillenne ja asiasta kiinnostuneille.

Reseptissä pitää olla:

– aineosaluettelo (määrät, myös mausteissa)
– valmistusohje (lämpötilat, valmistusvälineet yms.)
– mahdollinen tarjoiluehdotus

aikaa olisi tämän kuun loppuun.

Reseptit lähetetään osoitteeseen:
kasviskeittokirja@gmail.com

4 vastausta kirjoitukseen “Keittokirja kaipaa reseptejä!

  1. Hei, saako kirjasta alennusta jos oma resepti julkaistaan? :)

  2. Tuulispää, en osaa sanoa varmaksi, mutta en usko. Kirjan tuotto menee hyväntekeväisyyteen, joten alennuksia tuskin saa.

    Niin ja yleisesti ottaenkaan ei kannata multa kysellä mitään yksityiskohtia, koska en kuitenkaan tiedä mistään mitään :D Tuosta sähköpostiosoitteesta saa varmaan tarkempia tietoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Verified by MonsterInsights