Vesimeloni-mansikkajuoma

Pelkän veden litkiminen käy hellepäivinäkin pidemmän päälle puuduttavaksi, joten olen viime päivinä hurautellut uudella tehosekoittimellani jos jonkinlaisia hedelmä- ja marjasekoituksia. Vesimelonista, mansikkamehusta ja limestä syntyy täydellinen kesäjuoma.

vesimeloni-mansikkajuoma1

Juoman voi tietysti tehdä myös tuoreista mansikoista, mutta tuo Rauchin mansikkamehu on ihan kelpo (ja edullisempi) vaihtoehto.

VESIMELONI-MANSIKKAJUOMA

Kahdelle

 • 350 g vesimelonia
 • 2,5 dl mansikkamehua (Rauch)
 • 1 limen mehu
 • jääpaloja
 1. Sekoita kaikki aineet yhteen tehosekoittimella ja nauti kylmänä.

P.S. Veikkaan, ettei tilkka vaaleaa rommia juoman seassa olisi ollenkaan huono idea!

8 vastausta kirjoitukseen “Vesimeloni-mansikkajuoma

 1. Herkulliselta kuulostava juoma!

  Pidän myös valmiina ostettavasta Brämhultsin mansikkalimejuomasta, mutta mieluummin tekisin itse, välttäisi kaikki lisäaineet ja ylenpalttisen sokerin. Onkohan tuossa Rauchin mehussa E-aineita? En ole siihen aiemmin törmännyt.

  Vesimelonia en olisi ehkä keksinyt itse laittaa mansikan ja limen sekaan, hauska idea. Vaalea rommi sopii tähän varmasti. Hamstrasin syksyllä rommia Frankfurtin lentokentältä talven juhlia varten ja nyt ylijääneille pulloille voisi taas keksiä käyttöä, kun kesän juhlat lähestyy. :)

 2. Kannat kattoon, tykkään itsekin tosi paljon tuosta Brämhultsin mansikka-lime -smoothiesta, mutta se on ihan törkeän hintaista. Rauchin mehussa ei ole e-koodeja, mutta lisättyä sokeria kylläkin.

 3. Ihana hellejuoma! Blogissani on sulle pieni haaste, vaikka tiedänkin, että olet niiden suhteen pidättyväinen ;) Toivottavasti et pahastu.

 4. Okriina, tuollaisiin asiassa (=ruoassa) pysyviin haasteisiin osallistun kyllä ihan mielelläni, mikäli mielikuvitus ja aika sopivat yksiin :)

  yealian, oikeastaan tehosekoitin tuli taloon jo joskus joulun jälkeen (kiitos anopille!), mutta se on ollut tähän asti käytössä lähinnä jääpalojen murskaamista varten. Sauvasekoittimen kanssa pääsee vähemmällä tiskillä, mutta juomien sekoitteluun tuo on varsin näppärä. Kyseessä on tämä vehje.

 5. Mansikka ja vesimeloni sopii mun mielestä tosi hyvin yhteen. Itse pilkon pelkästään molempia kulhoon ja syön salaattina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Verified by MonsterInsights