Mariannemansikat

Jälkiruoan tekeminen ei enää tämän helpommaksi voi mennä.


Vegaanista valkosuklaata voi etsiskellä Punnitse&Säästä -liikkeistä, Ruohonjuurista, luontaistuotekaupoista ja nettikaupoista. Jos valkosuklaata ei osu silmiin, mikään ei tietenkään estä tekemästä näitä tavallisesta suklaasta.

Resepti on Marianne Crush -pussin kyljestä.

MARIANNEMANSIKAT

 • mansikoita
 • Marianne Crushia
 • vegaanista valkosuklaata
 1. Sulata valkosuklaa.
 2. Dippaa mansikat ensin valkosuklaaseen ja pyöritä sitten Mariannerouheessa.
 3. Nauti.

P.S. Marianne Crush -pusseissa (kuten normimarianneissakin) lukee <0,5% maitojauhetta, mutta tuotteen valmistusresepti ei sisällä maitoa, vaan merkintä johtuu tuotantolinjalta tulevista jäämistä.

7 vastausta kirjoitukseen “Mariannemansikat

 1. Taidanpa kokeilla, mutta ennemmin tavallisella tummalla, kun musta toi valkonen on melko lailla ällöö. Kiitos reseptistä! ♥

 2. Fernia, kannattaa :)

  Raisa, mahtaakohan noissa valkosuklaissakin olla eroja? Olen itse yleensä käyttänyt Organican valkosuklaata, joka ainakin on hyvää – joskin tosiaan aika ällön makeaa, mutta niin on tavallinenkin valkosuklaa, mikäli muistan oikein.

 3. Organican valkosuklaassa on hento vaniljainen aromi. Sweet Williamsin valkosuklaa muistuttaa minusta enemmän ”tavallisen” valkosuklaan makua.

 4. Fernia, en olekaan maistanut tota Sweet Williamsin valkosuklaata. Se saman merkin ”maitosuklaa” on ainakin ihan karmeaa, kun se maistuu ihan soijajauhoille.

 5. Sweet Williamsin maitosuklaata en ole maistunut, mutta en ainakaan itse maista tuossa valkosuklaassa soijajauhojen makua. Avokkikin ihmetteli, miksi valkosuklaaseen pitää lisätä maitoa, kun maistuu samalta ilmankin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Verified by MonsterInsights