Omenapiirakkasmoothie

Olen todella harvoin kipeänä, mutta perjantaina iski kuume ja jonkin sortin vatsatauti. Kauramaitoon tehty, omenapiirakalta maistuva smoothie hellii vatsaa ja mieltä, joten eiköhän tästä ala olo kohentua!

omenapiirakkasmoothie

Omenapiirakkasmoothie

Yhdelle

 • 1 (luomu)omena
 • 1 rkl kaurahiutaleita
 • 2 tl manteli- tai maapähkinävoita
 • kauramaitoa
 • kanelia
 1. Paloittele omppu. Blendaa omenan kanssa kaurahiutaleet, mantelivoi ja kauramaito. 
 2. Lisää kauramaitoa, kunnes koostumus on sopiva. Mausta kanelilla.

10 vastausta kirjoitukseen “Omenapiirakkasmoothie

 1. Oi, tätä heti aamuksi! Meillä on ollut sama pöpömeininki, ja omenan ja kauran yhdistelmä kuulostaa just oikealle. Enpäs olekaan tullut ajatelleeksi että smoothieen voisi laittaa myös kaurahiutaleita!

  1. Ilmeisesti jotain vatsapöpöä on liikkeellä :/
   Kaurahiutaleet tuo smoothieen vähän ruokaisuutta, joten ne on hyvä lisä! Ja sopii kyllä useimpien makuyhdistelmien kanssa.

 2. Tää kuulostaa älyttömän hyvältä! Pitääkin tänään ostaa kauramaitoa… :)

 3. smoothiet ovatkin hyvää ruokaa joka samalla oivallisesti nesteyttää kun on sairaana, meillä käytetään myös lämpimiä keittoja, varsinkin tomaattikeitto on suuri suosikki flunssaa potevalle mutta myös mustaherukkagranita menee helposti alas jopa pieneltä lapselta jolla kurkku kipeä. ”samalla vaivalla” montakin hyötyä, nestettä kuumeeseen, kylmää jäähilettä lieventämään kurkkukipua sekä granitan raaka-aineiden mm mustaherukan, seljan terveysvaikutukset…

 4. Onpas houkuttelevan näköistä! Täytyy testata heti viikonloppuna :) Olisin kiinnostunut hankkimaan Viiden tähden vegaani -kirjan, mutta se on kaikkialta loppu. Onkohan siitä tulossa uutta painosta?

 5. Tulin ihan muita reseptejä etsimään enkä tietysti voinut ! Joudun varmaan kohta lähtemään mantelivoiostoksille. Tykkään hirveästi mantelivoista, mutta se on kallista ostettuna, joten se on mulle harvinaista herkkua.. :-)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Verified by MonsterInsights