Vegaanin aamupalakirja on täällä!

Vegaanin aamupalakirja on täällä ihan näillä hetkillä!


Kuten tiedättekin, puuhasin tämän kevään ja vähän kesänkin Vegaanin aamupalakirjan parissa. Kirja on nyt putkahtanut painosta ja saapuu kauppoihin ihan näillä hetkillä!

Kuten aina kaikkien luovien töiden kohdalla, tämäkin projekti sujui aika vaihtelevin fiiliksin. Välillä oli olo, että ei tästä tule mitään ja joskus taas löytyi ihan mahtava fiilis ja flow tekemiseen. Nyt lähinnä jännittää ihan hulluna, että mitä te tykkäätte kirjasta! Toivottavasti kirjasta välittyy ihana, rauhallinen aamufiilistely ja tietysti reseptit tuovat veden kielelle. Aamut ovat minulle ehdottomasti parhaita hetkiä päivästä ja toivon, että se fiilis välittyy teille kirjasta. Luottograafikkoni Satu Kontinen teki taas upeaa työtä kirjan taiton parissa :)

Vegaanin aamupalakirjasta löydät herkullisia reseptejä, jotka sopivat paitsi aamupaloiksi, myös väli- ja iltapaloiksi, mikäli et sattumalta ole samanlainen aamuvirkku kuin minä. Kirjan ohjeilla pääset kokeilemaan esimerkiksi erilaisia pannukakkureseptejä, itse tehtyjä myslejä, vegaanista omelettia ja tofukokkelia, helppoja kotitekoisia leipiä ja levitteitä, kasvipohjaisia jogurtteja, smoothieita sekä lämpimiä ruokia viikonloppubrunsseja varten.

Kirjan ruoat ovat tyylilleni sopien pääosin todella helppoja ja nopeita valmistaa, mutta toki joukosta löytyy muutama aikaavievempi projekti viikonloppuaamuja varten. Kirjan raaka-aineet ovat myös pääsääntöisesti hankittavissa lähikaupasta.

Porkkanaletut hummuksella ja nyhtökauralla -reseptin julkaisin kirjasta maistiaisiksi jo aikaisemmin. Löydät sen täältä.

Kirja ilmestyy ihan näillä hetkillä ja se on nyt tilattavissa suoraan minulta Vegekaupan verkkokaupasta! Kirjan saa ilman muuta myös signeerattuna, jos lisäät tästä toiveen ostoskorissa viesti-kenttään. Opus saapuu ensi viikon aikana myös Vegekauppojen kivijalkamyymälöihin ja kirjakauppoihin :)

Jännittää! Toivottavasti tykkäätte tästä opuksesta yhtä paljon kuin Vegaanin keittiössä -kirjasta.

24 vastausta kirjoitukseen “Vegaanin aamupalakirja on täällä!

 1. Ah, mä oon niin aamiaisfriikkinän tätä odottanut ja vähän niinkuin käynyt jo tsekkailemassa pariin kertaan kirjakaupassa, että joko se ilmestyi. Onnea siis uutukaisesta!

  1. Kiitos <3 Ja ihana kuulla, että kirjaa on odotettu! Toivottavasti tästä irtoaa uutta inspiraatiota aamupalahommiin!

 2. Onnea kirjan julkaisun johdosta.
  Täytyypä pitää silmät tarkkan, että pääsee kirja ostoksille.

  1. Kiitos Tupu! :) Toivottavasti Vegaanin aamupalakirja löytää paikkansa teidänkin kirjahyllystä!

 3. Ihan mahtava juttu! Onnea kovasti :)

  Tää pitää saadakin hyllyyn, aamupalat on ihan mahtava aihe kirjaan kun niihin ei vain voi olla liikaa ideoita! Ulkoasu vaikuttaa möys ihan todella kauniilta!

  1. Kiitos Jenni! Satu teki taas niin hyvää työtä taiton kanssa ja luki ajatukseni siitä, miltä toivoin kirjan näyttävän. Toivottavasti tykkäät kirjasta!

  1. Kiitos Heidi! En siis ole itse vielä nähnyt kirjaa painettuna, jännittää kyllä ihan hulluna! Vaikka toki näin kirjan lopullisen version ennen painoon menoa, niin on aina eri asia päästä hypistelemään sitä paperiversiota.

 4. Oi ihanaa! Tätä on odotettu niiiin paljon, aamupala tökkii meillä kummallakin usein ja uutuuksestasi löytyy varmasti monta pelastajaa arkiaamuihin :) Viikonloppuisin sitten laajemmat kokkailut brunssi henkeen :) Onnea Elina!

 5. Paljon onnea uudesta kirjastasi!
  Olen odottanut, milloin kirja julkaistaan ja tilasin sen heti kerrottuasi uutukaisestasi. Oi, miten kauniita ja herkullisen näköisiä kuvia!

  1. Kiitos Mariaanna! Ihana kuulla, että kirja on ollut odotettu! Toivottavasti se pääsee ahkeraan käyttöön <3

 6. Oi että on äärettömän kaunis kirja!
  Kirjasta on hyvin aistittavissa aamutunnelmia.
  Kuvat mahtavan upeita.
  Aamupalaohjeet selkeitä ja huolella suunniteltuja.
  Olet ansainnut onnittelut!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Verified by MonsterInsights