Vegaanin aamupalakirja alekoodi

Puuttuuko kirjahyllystäsi vielä Vegaanin aamupalakirja? Kurkkaa tästä alekoodi kirjan tilaamiseen!


Viime vuonna näihin aikoihin tein Vegaanin aamupalakirjaa hiki hatussa. Kirja ilmestyi loppuvuodesta, mutta se on edelleen itselle jotenkin todella rakas. Aamut on minulle se paras aika päivästä, ja toivottavasti onnistuin välittämään rakkauteni aamuihin ja erityisesti hyviin aamupaloihin teille tämän kirjan sivuille.

Vegaanin aamupalakirjasta löytyy aamiaisia kaikkiin tarpeisiin: nopeita, helppoja ja täyttäviä reseptejä arkiaamuihin, astetta herkumpia aamupaloja kiireettömiin viikonloppuaamuihin ja tuhdimpia reseptejä kunnon brunssille. Omia suosikkejani tästä kirjasta on esimerkiksi Maailman parhaat amerikkalaiset pannukakut, itse tehdyt bagelit porkkalatäytteellä, kikherne-avokadoleivät, suklaa-pähkinä french toast ja cashew-kookosrahka.

Alekoodi

Jos kirjahyllyssäsi on vielä Vegaanin aamupalakirjan mentävä aukko, saat opuksen nyt kotiin Vegekaupasta ilman toimituskuluja! Kirjan hinta on Vegekaupasta tilatessa muutenkin edullinen (22,90€).

Syötä alekoodi CHOCOCHILI18 ostoskorissa sille varattuun kenttään, niin saat tilauksestasi toimituskulujen verran alennusta. Samalla kyytiin voi tietysti nappailla muitakin herkkuja Vegekaupan valikoimista, mutta huomaathan, että alennuskoodi aktivoituu vain, jos tilauksen summa on minimissään kirjan hinnan verran eli 22,90€. Alennuskoodi on voimassa 17.6.2018 asti.

P.S. Kirjan saat Vegekaupan kautta myös signeerattuna. Laitathan näistä pyynnön ostoskoriin lisätietoja -kenttään.

2 vastausta kirjoitukseen “Vegaanin aamupalakirja alekoodi

  1. Hei,

    tilasin kirjan ja täytyy kyllä sanoa, että nyt on hyllyssäni paras ”keittokirja”, johon olen koskaan törmännyt. Iso kiitos toinen toistaan herkullisemmista ohjeista. Pitää vielä hankkia tehosekoitin, niin pääsemme nauttimaan kesäloma-aamujen luksuksesta. ♡

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Verified by MonsterInsights